Accesorii botez Minnie Mouse

 Accesorii botez Minnie Mouse

Accesorii botez Minnie Mouse pentru mica vedeta a familiei tale.

 Accesorii botez Minnie Mouse
Accesorii botez Minnie Mouse

Are aproximativ 90 de ani, insa e mereu tanar si la moda. A adus zambetul pe buze a numeroase generatii de copii, bunici si parinti, iar acum este randul copilului tau sa fie amuzat de el. Este vorba despre nemuritorul personaj de desene animate Minnie Mouse care si-a asigurat deja un loc in inima oricariu copil.

Este motivul pentru care designerii www.personalizaricadouri.eu au decis sa  creeze accesorii botez Minnie Mouse care sunt personalizate cu faimosul personaj de desene animate si o fotografie preferata cu micuta vedeta a familiei.

Pachetul de accesorii botez Minnie Mouse cuprinde:

– plicuri pentru dar

– magnet forma Minnie Mouse sau forma Biberon

– cutiute pillow

Toate accesoriile sunt personalizate cu Minnie Mouse, fotografia bebelusului, data botezului, numele copilului si mesaj text.

 

Magnetii, oricare i-ati alege, forma Minnie Mouse sau biberon sunt decupati pe contur. Sunt plastifiati si laminati, pentru a i se pastra stralucirea pentru timp indelungat Marturiile sunt magnetice, astfel ca isi vor gasi usor locul in casele celor care le vor primi. Se pot aseza pe frigider sau pe un suport metalic la birou sau acasa.

Cutiutele pillow din pachetul accesorii botez Minnie Mouse sunt elemente care vor oferi valoare articolelor achizitionate. Forma extrem de eleganta, dar delicata a cutiutei pillow vorbesc de la sine despre obiectul pus cu grija in interior. Marturia magnetica este astfel un dar pretios cu multa insemnatate pentru parintii care l-a comandat.

Personajul din desenele animate printat pe accesorii, nu vor face altceva decat sa confere articolelor stralucire si un strop din bucuria copilariei.

Accesorii botez Minnie Mouse sunt simple modele. Parintii pot solicita echipei noastre confectionarea de accesorii in orice culoare dorita, cu orice grafica si orice model.

Inainte de comanda finala vor fi realizate mai multe simulari pentru a va putea hotara asupra modelului dorit.