Articole botez pentru baietei

0

Articole botez pentru baietei

Special pentru copilul  tau, echipa wwww.personalizaricadouri.eu a creat setul Articole botez pentru baietei, compus din trei articole esentiale oricarei petreceri de acest gen.

Articole botez pentru baietei este format din:

– invitatie botez,

-marturie magnetica forma biberon,

– plicuri bani.

Invitatia botez din pachetul de produse Articole botez pentru baietei este confectionata din carton foto licios de culoare albastra cu buline albe. Este personalizata cu fotografia bebelusului, numele lui, data, text si grafica. Oricare dintre aceste elemente se pot schimba in functie de ce isi doreste fiecare client in parte.

Urmatorul articol este marturia magnetica. Aceasta contine o a doua fotografie cu baietelul, prelucrata de catre specialistii nostrii astfel incat sa poata fi introdusa pe suprafata magnetului. Cei care doresc ca marturia magnetica sa aiba si plic personalizat vor mai achita in plus 0,5 lei. Personalizarea se poate face cu personaje din desene animate, numele copilului, data si mesaj text.

Articole botez pentru baietei
Articole botez pentru baietei

 

Plicurile pentru bani din pachetul Articole botez pentru baietei este un accesoriu care nu poate lipsi de la un asemenea evenimnent. Atunci cand este vorba despre plicuri pentru bani, discretia este un lucru elementar. Pentru ca tot ceea ce aveti de  primit trebuie sa ajunga la dumneavoastra  in siguranta, este nevoie de plicuri adecvate marimii nnecesare si o varianta de sigilare a plicului cat mai la indemana dar sigura. Exact cum sunt plicurile noastre! Usor de folosit si foarte placute ochiului. Acestea se pot folosi pe timpul petrecerii si drept carduri de masa. Acestea contin:grafica, nume copil, data , mesaj text si numele familiei caruia ii apartine. Are dublu rol. In primul rand de a se pune darul de botez si apoi ca familiile sa fie plasate la masa mai usor.

Plicul de bani este de culoare bleu si este confectionat din carton foto.

Practicam preturi de producator.

Leave A Reply