Baloane Cu Fotografie

0

Baloane Cu Fotografie

Baloane Cu Fotografie

Baloane Cu Fotografie
Baloane Cu Fotografie

Produsul se poate comanda AICI.

Ofera culoare si putina fantezie primului eveniment important din viata bebelusului tau.

Personalizeaza botezul copilului intr-un mod unic cu ajutorul baloanelor pe care puteti imprima, la comanda, poza preferata a micutului, numele sau orice mesaj dorit.

Spatiul in care se va desfasura evenimentul poate fi decorat cu baloanele personalizate, la fel ca si masele invitatiilor, salonul devenind astfel mai primitor si mai familiar.

In functie de preferintele parintilor, se poate alege culoarea baloanelor dintr-o paleta intreaga de nuante, la fel ca si grafica lor.

Este de preferat insa sa se aleaga culori nu foarte inchise pentru a fi pusa in valoare mai bine poza bebelusului care va fi imprimata.

Combinatia de culori va fi aleasa dupa bunul plac.

De asemenea va stam la dispozitie cu aranjamente botez si decoratiuni botez.

Va suntem  alaturi cu o oferta larga de  servicii perfect adaptabile tipului de eveniment dorit si bugetului  pe care il aveti la dispozitie.

Executam prompt decoratiuni sub forma de inima sau inimi din baloane, arcada intrare, initiale, ghirlande din baloane, baloane cu heliu.

De asemenea puteti comanda si Balon Jumbo  care produce un efect deosebit la ocazii speciale: botez, aniversare sau oricare alt moment important din viata dumneavoastra.

Aranjamentele din baloane se preteaza pentru orice spatiu ales pentru petrecere, fie ca este restaurant, terasa sau loc de joaca.

Personalizeaza-ti evenimentul intr-un mod unic!

Baloane colorate personalizate cu fotografia bebelusului, grafica gratuita, cel mai mic pret!

Baloane Cu Fotografie, baloane nunta botez inscriptionate.

Baloane Cu Fotografie se pot comanda AICI.

Pentru acest produs, se executa simulare pentru verificare si confirmare BUN DE TIPAR.

Dupa Plasarea Comenzii, in aproximativ 24 ore, primiti pe email, simularea produsului, pentru verificare si confirmare bun de tipar, BT.

0%
  • Criteria 0%

Leave A Reply