Cupe Sampanie

0

Cupe Sampanie

Cupe sampanie
Cupe sampanie

Cupe sampanie personalizate de echipa www.personalizaricadouri.eu, pentru miri sic!

Printre atatea lucruri si momente din viata noastra la care tinem si de care ne aducem aminte, un moment mai mult decat special este ziua nuntii. Pentru ca ziua sa fie suta la suta reusita, este important ca fiecare moment al petrecerii sa fie atent pus la punct. De aceea este important ca totul sa fie organizat totul pana in cele mai mici detalii, incepand cu intampinarea invitatilor care vor participa la petrecerea voastra de nunta.

Pentru intampinarea invitatilor dumneavoastra alegeti un set de pahare elegant decorate, din care sa savurati cea mai buna sampanie. Alegeti cupe sampanie personalizate de echipa noastra, care se vor personaliza asa cum va doriti.

Personalizarea se face cu logo, grafica, mesaj text, numele mirilor si daca cand are loc cununia. Modelele sunt infinite si putem crea unul nou chiar acum, dupa preferintele dumneavostra.

Achizitionati cupe sampanie personalizate la preturi formidabile. Paharele cu picior sunt de calitate superioara si extrem de rezistente.

Dintre modelele noastre am ales sa va prezentam doua. Primul dintre ele are imprimat pe ele doi copii care se saruta, simbolizand fidelitatea pe care doi oameni si-o impartasesc, dar si puritatea dragostei. Cupele se mai personalizeaza cu numele iubitilor si data cand are loc cununia.

Cel de-al doilea model are imprimat pe ele doua verighete intrepatrunse, care simbolizeaza faptul ca legamantul dintre mire si mireasa se face pe vesnicie. Numele mirilor se va trece pe verighete, iar data cand are loc fericitul eveniment se va trece sub cele doua inele.

Pentru acest produs, se executa simulare pentru verificare si confirmare BUN DE TIPAR.
Dupa Plasarea Comenzii, in aproximativ 24 ore primiti pe email simularea produsului, pentru verificare si confirmare bun de tipar, BT.

Termen executie comanda: 3-5 zile lucratoare, de la confirmare.

Cupe sampanie
Cupe sampanie

Astfel de cupe sampanie cu o personalizare adecvata pot fi un cadou perfect la diferite ocazii. Un cadou de iubire minunat pentru orice ocazie: logodna, casatorie sau chiar nunta de argint.

Leave A Reply