Cutiute forma perna

Cutiute forma perna

Cutiute forma perna
Cutiute forma perna

Cutiute forma perna sau arta perfectiunii unui cadou!

Un vechi proverb romanesc spune ca „Haina nu il face pe om.” Nimic mai adevarat, insa trebuie sa recunoastem ca o haina dichisita spune multe despre purtatorul ei. Istoria a demonstrat cu varf si indesat ca si geniile au fost marginalizate intr-un final pentru ca nu au stiut sa se puna in valoare. Acelasi lucru se poate spune si in ceea ce priveste cadourile. Un ambalaj elegant da un plus de valoare cadoului din interior. Ba mai mult, ambalajul spune multe despre cel care il ofera. Cu alte cuvinte, amprenta personala se pune adanc asupra cadoului.

De accea, pentru marturiile voastre de nunta sau botez ar trebui sa alegeti, ca ambalaj, cutiute foma perna. Acestea sunt confectionate handmade de catre personal specializat in aceasta operatiune. Sunt confectionate dn carton foto lucios. Pentru un plus de valoare, cutiute forma perna sunt personalizate.

Marturiile pe care urmeaza sa le oferiti invitatilor, in semn de pretuire pentru ca va iubesc si va sunt alaturi in aceste momentele cheie din viata dumneavoastra, trebuie  sa  transmita un mesaj si sa nu fie doar un lucru uitat intr-un sertar. Primul pas pentru un cadou reusit incepe cu un ambalaj rafinat, deloc costisitor si suta la suta personalizat.

Pentru multe persoane, ambalajul poate fi un lucru lipsit de importanta, iar pentru altii, o adevarata provocare. In oricare dintre situatii va aflati, cutiute forma perna va scoate din incurcatura. Puteti solicita echipei noastre sa va confectioneze cutiutele forma perna in orice culoare va place , iar personalizarea sa se faca in orice fel va doriti, cu nume, data, grafica potrivita evenimentului pentru care le comandati.

Comenzile se fac usor, on-line. Le veti primi pliate, pentru a nu se deteriora, insa asamblarea lor, indiferent de cantitate, se face extrem de usor, in doar cateva minute. Cel mult cinci minute pentru o cantitate mai mare de 100 de bucati.

Cutiute forma perna
Cutiute forma perna