Cutiute pillow

Cutiute pillow

Cutiute pillow pentru accesorii de nunta sau botez personalizate suta la suta!

Cutiute pillow
Cutiute pillow

Viata este facuta din mici bucurii menite sa ne lumineze destinul. Atunci cand faci cadouri, ai parte de una din bucuriile vietii. Ne dorim mereu sa le facem placere celorlalti, dar trebuie sa tinem cont in permanenta ca gestul in sine este mai important decat valoarea materiala a cadoului. Este o placere sa alegem si sa oferim personal un cadou pentru a ne arata recunostinta si aprecierea fata de cei dragi. Nu ne place sa ne facem aparitia la evenimente speciale nepregatiti, iar alegerea cadoului potrivit este o provocare.

O adevarata provocare este si ambalarea lui. Daca vorbim de nunta sau botez, cand mirii sau parintii , in functie de caz, obisnuiesc sa faca mici cadouri invitatiilor, adica marturiile de  nunta sa botez, ambalajul trebuie atent ales. Nu trebuie sa fie prea sofisticat pentru a nu eclipsa valoarea cadoului in sine, dar nici prea simplu, sa dea impresia de lucru facut de mantuiala. Pentru asemenea ocazii aveti nevoie de cutiute pillow. Micute, elegante, ecologice si personalizate, cutiute pillow sunt alegerea perfecta pentru cadourile dumnevoastra. Fie ca este vorba despre o marturie sau invitatie tip puzzle sau una magnetica, cutiute pillow sunt potrivite pentru oricare dintre cazuri. Fara sa fie extravagante, micutele cutiute pillow sunt atat cat trebuie sa fie. Nu stirbesc din valoarea cadoului, ci il pun in valoare.

Cutiute pillow se pot confectiona in orice culoare va place , iar personalizarea se face dupa gusturile dumneavoastra, cu grafica, nume si mesaj text(daca se doreste si acest lucru).

Cutiute pillow sunt ideale pentru ocazii precum nunta, botez, logodna si, de ce nu, la aniversarea nuntii de aur. Puteti face comenzi on-line. Coletele le primiti repede, prin curier rapid. Plata se face ramburs.

Cutiute pillow
Cutiute pillow