Cutiute pillow

0

Cutiute pillow

Cutiute pillow
Cutiute pillow

Cutiute pillow-pentru cadouri de cinci stele. Sporeste valoarea cadoului oferit cu un ambalaj de cinci stele. Daca te pregatesti de petrecerea pentru casatoria cu persoana iubita, de crestinarea copilului tau, de o aniversare sau pur si simplu vrei sa daruiesti un cadou, foloseste pentru darulcumparat,un ambalaj deosebit. Echipa www.personalizaricadouri.eu, executa rapid cutiute pilow personalizate, lucrate handmade.

Cutiutele pillow handmade sunt ideale pentru marturiile de nunta au botez, insa pot fi folosite la fel de bine si pentru mici cadouri oferite rudelor, prietenilor sau cunostintelor. Acestea pot „ascunde” frumos in interior mici bijuterii, magneti personalizati cu poza preferata, puzzle personalizat cu o fotografie sau orice alt obiect pe care doriti sa-l oferiti cadou.

Cuiutele pillow personalizate sunt realizate din carton de 300 g. Dimensiunea cutiutei inchisa este de  7 cm x 9 cm, iar grosimea este de 2 cm.  Produsul se lucreaza la comanda, clientul fiind cel care decide modul de personalizare, adica nuanta si grafica de pe ele.

In functie de momentul pentru care sunt comandate, cutiutele pillow vor avea o anumita grafica, realizata bineinteles dupa preferinta clientului. Daca sunt comandate pentru botezul unui copil, este de preferat o varianta haioasa, eventual cu personaje din desene animate.

Daca este vorba de nunta, sunt recomandata culorile calde ,e legante cu mici detalii grafice semnificative. Daca este vorba despre un alt eveniment, cum ar fi o aniversare, este recomandata personalizarea cu un mesaj text semnificativ, iar culoare de fond sa fie cea  preferata a persoanei cae va primi darul. Ii veti demonstra astfel cat de mult o cunoasteti si cat de mult va intereseaza preferintele acesteia.

Cutiutele pillow se executa rapid, adica in 48 de ore de la data confirmarii. Se livreaza prin curier rapid, oriunde in tara. Inainte de a se finaliza comanda, se vor realiza mai multe simulari, clientul alegand varianta preferata.

Va rugam vizitati si celelalte pagini ale site-ului. Pe www.personalizaricadouri.eu gasiti toate accesoriile de nunta si botez de care ati avea nevoie, dar si cadouri personalizate.

Categories: Diverse

Leave A Reply