Invitatie botez trei piese

Invitatie botez trei piese

Pregatirile pentru botez sunt ca si finalizate. Comanda de pe site-ul nostru toate accesoriile necesare pentru crestinarea copilului simplu, fara alergatura si nervi. La noi gasiti tot ce aveti nevoie, inclusiv invitaii de botez si plicuri aferente.

Invitatie botez trei piese
Invitatie botez trei piese

Ultima creatie a noastra este „Invitatie botez trei piese”. Invitatia botez trei piese este formata din:magnet personalizat, invitatie roz si plic. Invitatia propriu-zisa este realizata din carton foto de culoare roz, de cea mai buna calitate. Este personalizata cu numele bebelusului si data cand are loc evenimentul. Inchisa are dimensiunea de 9X9 cm, iar deschisa 18X9cm. Pentru a fi cat mai copilareasca si potrivita pentru evenimentul pentru care a fost comandata, invitatia are pe ea cateva elemente grafice deosebite(botosei, flori, jucarie elefant haioasa). Textul invitatiei poate fi compus chiar de catre client sau de catre noi, daca cel care il comanda nu are inspiratie. Magnetul este personalizat cu poza preferata cu bebelusul dumneavoastra, nume, data si cateva elemente grafice. Magnetul are dimensiunea de 9X9 cm si are colturile rotunjite pentru mai multa rezisteta in timp. De asemenea este si plastifiat, tot pentru mai multa rezistenta in timp.Cartonul cu textul invitatiei si magnetul nu au colturile rotunjite in simularea facuta pentru prezentare.

Cea de-a treia componenta a „Invitatie botez trei piese”, o reprezinta plicul, care are o dimensiune de 9,5X9,5 cm. Acesta este personalizat cu nume si data cand are loc evenimentul.

Culorile, textul si grafica celor trei piese se pot schimba la sugestia clientului. Se vor face mai multe simulari pentru a fi ales modelul care vi se potriveste. Modelul prezentat de noi este realizat pentru fetite, dar acestea se pot realiza si pentru baietei.

Preturile practicate de noi sunt de producator, toate accesoriile fiind realizate in exclusivitate in atelierele proprii de profesionisti.

Se pot face comenzi de oriunde din tara,iar livrarea se face prin curier rapid.

Pagina produsului: Invitatii pentru botez, magnetice

Categories: Invitatii botez

Leave A Reply