Invitatie cu balon si magnet

0

Invitatie cu balon si magnet

Invitatie cu balon si magnet, alegerea perfecta pentru o petrecere de botez de cinci stele.

Pregatirea petrecerii pentru botez poate fi, pentru cei mai multi dintre proaspetii parinti, o sarcina extrem de solicitanta, mai ales in acesta perioada cand, nou-nascutul are nevoie in permanenta de parinti sa fie langa el, zi si noapte. Asa se face ca, depistarea accesoriilor potrivite pentru botez poate fi o adevarata proba de dexteritate si de rabdare pentru cei mai multi.

Lasa-ne pe noi sa te ajutam si sa luam parte la cel mai frumos moment din viata voastra de familie implinta. www.personalizaricadouri.eu va propune sa alegeti pentru botezul bebelusului  un set deosebit de accesorii. Este vorba despre Invitatie cu balon si magnet.

Setul contine mai multe  articole, toate din materiale de cea mai buna calitate si non toxice pentru copii.

Setul contine:

– invitatie tip vedere

– sticker foto, personalizat cu poza bebelusului

– balon personalizat

– plic invitatie personalizat

– marturie magnetica personalizata, forma tricou bebe

– plic pentru magnet

Invitatie cu balon si magnet
Invitatie cu balon si magnet

 

Pentru a fi cat mai frumoase si sa confere o stare de bine, toate accesoriile din pachetul Invitatie cu balon si magnet au fost create in conbinatia de culori  roz si mov.

Invitatia la botez este o piese cu totul si cu totul deosebita si asta pentru ca are atasat si balonul personalizat. Acesta este din latex, deci foarte rezistent, si are printat pe el invitaia propriu -zisa. Va fi un deliciu pentru viitorii invitati sa descopere textul invitatiei. Este dovedit stiintific faptul ca oamenii sunt extrem de receptivi si captivati de lucrurile noi, care le confera o stare de bine.

Marturia magnetica in forma de tricou este si ea interesanta si prin forma dar si prin tehnica de personalizare.

Clientii pot solicita mai multe simulari.

Categories: Magneti de frigider

Leave A Reply