Invitatie Cubulet

Invitatie  Cubulet

Invitatie Cubulet
Invitatie Cubulet

Invitatie  Cubulet, alegerea parintilor isteti!

Daca va doriti ca invitatia la botezul puiului vostru sa fie una inedita, atunci alegeti Invitatie in cubulet.

Invitatia  este un accesoriu suta la suta personalizat dupa preferintele si caracterul dumneavostra.

Invitatie  Cubulet este deosebita fata de una clasica, scrisa frumos pe o bucata de hartie si apoi pusa cu grija in plic. Invitatie In Cubulet este un puzzle format din noua piese care ascunde o frumoasa fotografie cu bebelusul dumneavostra dar si o poza cu biserica, unde se va savarsi botezul, si locul unde va avea loc petrecerea dupa ceremonia religioasa.

Inedita, incantatoare, haioasa si, de ce nu, misterioasa, invitatia puzzle este o un accesoriu de botez care va starni curiozitatea tuturor celor prezenti la botez. Puzzle-ul este personalizat cu fotografia copilului, nume, data si mesaj text.

Ambalajul invitatiei da un plus de valoare accesoriului. Nu este unul obisnuit. Este un cubulet de mici dimensiuni care are pe fiecare fata cate o fotografie prefarata de catre parinti. Capacul din partea de sus va fi personalizata de asemenea si cu numele puiului dumneavostra si data cand are loc botezul.

Ambalajul si puzzle-ul Invitatiei in cubulet sunt confectionate handmade de catre echipa noastra de specialisti, www.personalizaricadouri.eu. Materialul folosit este carton foto lucios, pentru cubulet, si carton gros , pentru invitatia propiu-zisa.

Inainte de comanda finala se pot solicita mai multe simulari pentru a se alege varianta preferata. Coletele se livreaza oriunde va este necesar in tara, iar plata se face la primirea aceesoriilor, ramburs.

Aveti libertatea de a solicita echipei noastre orice grafica, culori si mesaje text. Varianta prezentata de noi este doar un model.

Materialele folosite de noi sunt superioare calitativ, asa ca nu trebuie sa va faceti probleme pentru puiul dumneavostra. Sunt nontoxice pentru copii.

Invitatie  cubulet, un produs care se poate comanda AICI.

Pentru acest produs, se executa simulare pentru verificare si confirmare BUN DE TIPAR.
Dupa Plasarea Comenzii, in aproximativ 24 ore, primiti pe email, simularea produsului, pentru verificare si confirmare bun de tipar, BT.

Categories: Invitatii botez

Leave A Reply