Invitatie si magnet oita

Invitatie si magnet oita

 

Invitatie si magnet oita pentru petreceri de botez haioase!

Invitatie si magnet oita
Invitatie si magnet oita

Venirea pe lume a unui copil este prilej de bucurie pentru intreaga familie: parinti, bunici si matusi. Chiar daca nu ne dam seama, puiul de abia venit pe lume ne face sa fim mai buni si mai grijulii si sa ne aminteasca de cea mai frumoasa perioada din viata oricariu om – COPILARIA. Alegem lenjerii in culori calde si cu imprimeuri copilaresti, hainute cu animalute, iar jucariile ajung in mana celui mic dupa ce le-am „probat” si noi de cateva ori. Ba ne si minunam de cum a evoluat industria jucariilor si comparam cu ce aveam noi in vremea cand eram lipsiti de griji.

Cam la fel se intampla si in cazul pregatirilor de botez. Toti parintii isi doresc ca locul unde se va desfasura petrecerea sa cuprinda cat mai multe accesorii potrivite varstei celui mic sau care macar sa aminteasca de copilarie.

Pentru parintii care au pastrat in suflete un stop din copilul de alta data, echipa www.personalizaricadouri a creat doua articole de botez extrem de haioase care amintesc de copilarie, de aceea perioada cand zanele apareau in camerele noastre, iar printesele si printii cu inorogi se intalneau la tot pasul.

Deci, pentru astfel de persoane a fost creat Invitatie si magnet oita, potrivite pentru botezul unei fetite.

Primul articol din pachetul Invitatie si magnet oita este invitatia tip vedere, care are o dimnesiune de 18X9.

Aceasta este personalizata cu  fotografie dragalasa a fetite de abia venite pe lume, nume, data nasterii sau a botezului, si o oita roz haioasa.

Marturia din pachetul Invitatie si magnet oita, este magnetica si este personalizata cu o poza a fetitei , oita nelipsita, nume si data cand se desfasora botezul sau data nasterii.

Cele doua articole le primiti in plicuri roz personalizate, confectionate manual  din carton foto.