Invitatie vedere verde si magnet

Invitatie vedere verde si magnet

Invitatie vedere verde si magnet – accesorii pentru petreceri cu stil.

Poate ca inca nu v-ati da seama, insa prima impresie intotdeauna conteaza si poate fi esentiala in multe cazuri. La fel se poate intampla si in cazul botezului puiului dumneavoastra, atunci cand chemati rudele si prietenii la petrecere.

Invitatie vedere verde si magnet
Invitatie vedere verde si magnet

Este esential ca invitatiile sa fie oferite personal, adica de parintii care crestineaza copilul si nu prin posta, e-mail sau alte mijloace media. Acesta este un prim pas spre un rezultat excelent.

Invitatia propriu-zisa are cea mai mare greutate in decizia potentialilor invitati de a lua parte sau nu, la eveniment.

Iata motivul pentru care echipa noastra confectioneaza numai elemente de calitate, realizate desavarsit pana la ultimul detaliu.

Invitatie vedere verde si magnet personalizat sunt doua articole de botez care va garanteaza succesul unei petreceri de botez reusite. Invitatia asigura invitatul ca va fi prezent la un eveniment deosebit, unde parintii au pus suflet, iar magnetul personalizat, va fi cel care incheie seara si ofera un suvenir pentru o viata intreaga, amintirea celui mai frumos din existenta bebelusului tau-BOTEZUL.

Modelul creat de noi este potrivit mai degraba botezului unui baietel, insa, cu multa dibacie si elemente specifice (ne referim la culoare, grafica, mesaj text)  se pot realiza si variante pentru fetite

Primul articol de botez din pachetul Invitatie vedere verde si magnet, este invitatia tip vedere, personalizata cu o fotografie a baietelului vostru ,personajul de desene animate Winnie de Pooh, nume si data.

Dimensiunea este de 18X9 cm.

Marturia magnetica este creata in acelasi ton de culoare, verde, si este personalizat cu fotografia baietelului ce urmeaza sa fie botezat, nume, data si Winnie de Pooh.

Ambele accesorii ale pachetului Invitatie vedere verde si magnet, pot fi comandate si cu plicuri simple sau personalizate, in acelasi ton de culoare.

Comenzile se fac on-line.