Invitatii Magnetice Botez

Invitatii Magnetice Botez

Invitatii Magnetice Botez
Invitatie magnetica albastru de Prusia

Invitatii Magnetice Botez

„Un pic de tatic, un pic de mamica si multa, multa minune”!  Acesta ar putea fi mesajul de pe Invitatii Magnetice Botez, care sa fie folosita la petrecerea de crestinare a bebelusului tau.

In 2016 nu se mai poarta invitatiile de botez din hartie, ci cele magnetice personalizate. Si nu oricum personalizate. Amprenta personala se pune in cele mai mici detalii, inclusiv pe culoare.

De aceea, www.personalizaricadouri.eu, va propune ca la botezul bebebelusului dumneavoastra sa chemati rudele, prietenii si cunoscutii cu ajutorul invitaiilor magnetice de culoare albastru de Prusia, o invitatie unica, speciala si incantatoare, care va starni admiratia celor prezenti la petrecere.

Invitatii Magnetice Botez este de fapt un pachet care contine invitatia propriu zisa, inclusiv plicul personalizat pentru ea, dar si o marturie magnetica personalizata cu poza preferata cu bebelusul botezat, plus plicul necesar.

Invitatia magnetica este personalizata cu mesaj text, creat dupa preferintele fiecarui client in parte, numele copilului botezat si mici detalii grafice. In modelul de prezentare, designerii www.personalizaricadouri.eu, au folosit fluturasi, baloane de sapun si papusi bebelusi.

Plicul invitatiei este creat handmade dn carton foto, tot de culoare albastru de Prusia, si este personalizat cu numele bebelusului si data cand are loc frumosul eveniment.

Marturia magnetica din pachetul creat de noi, este si el creat pe acelasi fond de culoare-albastru de Prusia. Personalizarea se face cu o poza preferata cu bebelusul, un mesaj text scurt si data cand are loc petrecerea de botez. Nu vor lipsi nici miciile detalii grafice. In modelul nostru de prezentare s-au ales baloanele de sapun. Plicul marturiei va contine aceleasi detalii, dar si numele micutului.

Acest tip de invitatie se poate folosi si pentru fetite dar si pentru baietei.

Preluam comenzi din intreaga tara, iar livrarea coletului se realizeaza prin curier rapid. Inainte de comanda propriu-zisa se vor face mai multe simulari, clientul avand posibilitatea sa schimbe culoare de fond, grafica sau poza.

Invitatii Magnetice Botez se pot comanda AICI.

Pentru acest produs, se executa simulare pentru verificare si confirmare BUN DE TIPAR.
Dupa Plasarea Comenzii, in aproximativ 24 ore, primiti pe email, simularea produsului, pentru verificare si confirmare bun de tipar, BT.

Categories: Invitatii botez

Leave A Reply