Invitatii magnetice rama foto

Invitatii magnetice rama foto

Invitatii magnetice rama foto, alegerea potrivita pentru mirii sofisticati si  mereu la moda!

In ultima perioada,tot mai putini miri isi doresc o nunta simpla, traditionala, un simplu ritual de unire al destinelor in fata divinitatii. S-a constatat ca, odata cu trecerea anilor, tinerii au devenit tot mai sofisticati si plini de dorinta de a fi unici. Indragostitii cauta diverse moduri de a organiza nunta viselor lor cat mai original. Fiecare mireasa vrea sa fie catalogata drept cea mai frumoasa, fiecare mire doreste sa fie cel mai elegant, iar scopul lor comun nu poate fi decat acela de a avea o nunta moderna despre care sa se vorbeasca multa vreme in anturajul lor.

Din ce in ce mai rar auzim de la viitori miri ca vor o nunta traditionala, clasica, asa cum au avut parintii sau bunicii nostrii. Mirii zilelor noastre doresc cu orice pret sa surprinda placut, sa aiba o nunta deosebita. Lucrurile s-au schimbat si in ceea ce priveste accesoriile de nunta care ocupa un loc important in organizarea si desfasurarea petrecerii. Sunt acceptate doar cele moderne, ingenioase si pline de personalitate.

Echipa noastra va vine in ajutor la acest capitol cu ultima aparitie in domeniu: invitatii magnetice rama foto.

Invitatii magnetice rama foto, va ofera posibilitate de personalizare cu 3 fotografii, dimensiune 10,5 x 7,5 cm. Dimensiune rama deschisa: 10,5 x 23 cm. Invitatia se personalizeaza cu textul dorit. Dimensiunea spatiului pentru text: 10,5 x 15 cm.

Invitatia magnetica, rama foto, se pliaza in 3 parti. Magnetul se poate detasa prin decupare, partea invitatiei din carton ramasa, devine o rama foto din carton.

Folosim cartoane foto profesionale, grosimi de pana la 260gr/cm2.

Invitatii magnetice rama foto, sunt invitatii originale, realizate pe comanda, disponibile in diferite nuante: bleu, albastru, roz, rosu, grena, vernil, verde, ivory, negru, galben, orange, fucsia etc .

Termen executie comanda: 5-10 zile lucratoare.

Info comenzi: office@personalizaricadouri.eu

Pagina produsului: Invitatii magnetice