Invitatii si marturii pentru nunta sau botez puzzle personalizat

Invitatii si marturii pentru nunta sau botez puzzle personalizat

Modul cum organizezi nunta sau botezul, dar si accesorile pe care le folosesti la un astfel de eveniment important din viata unui om, vorbesc de la sine despre tine. Asa ca, daca te pregatesti pentru unul dintre cele doua evenimente sau poate chiar pentru amandoua, te sfatuim sa achizitionezi doar produse de calitate care sa se potriveasca felului tau de a fi.

Invitatii botez puzzle 6 piese
Invitatii botez puzzle 6 piese

Echipa noastra este pregatita sa preia comanda ta, avand garantia ca, doar la noi, aveti preturi de producator si calitate incontestabila. Avem o experienta de peste 15 ani in domeniul evenimentelor festive si sute de studii privind piata acesoriilor de nunta si botez.

In trend sunt acum „Invitatiile si marturiile pentru nunta sau botez puzzle personalizat”. „Invitatiile si marturiile pentru nunta sau botez puzzle personalizat” sunt ingenioase, haioase si pe gustul tuturor. Sunt foarte rezistente, personalizarea realizandu-se  prin tehnici speciale astfel incat sa dea impresia ca este o invitatie in frumoasa lume a copilariei unde personajele din desenele animate chiar au viata.

In modelul nostru, puzzle-ul compus din sase sau 12 piese te provoaca sa descoperi o invitatie incitanta, plina de culoare si veselie si suta la suta personalizata, care se asambleaza foarte usor.

Piesele invitatiei de botez se ofera invitatilor in cutiute de carton tip pillow. Acestea sun pline de culoare si cu siguranta vor starni curiozitatea celor care le vor primi. Frumoasele cutiute au imprimate pe ele o imagine din satucul de poveste al strumfilor si sunt personalizate cu numele bebelusului si data cand are loc evenimentul.

Invitatii botez puzzle 6 piese
Invitatii botez puzzle 6 piese

Marturiile sunt si ele cel putin la fel de frumoase ca si invitatiile de botez.Acestea sunt formate din 12piese si la asamblarea lor veti obtine o imagine cu copilul stand alaturi tot de un personaj din desenele animate, dar de data aceasta fiind vorba de Bambi. Prelucrat in culori deschise, descoperirea imaginii de pe puzzle va fi o adevarata incantare pentru rude, prieteni si apropiati. Principala calitate nu este doar frumsetea puzzle-ului cat si rezistenta lui. Este creat din carton gros de calitate superioara. Invitatii vor primi marturiile in pliculete transparente .

 

Marturii pentru botez, puzzle personalizat, 12 piese.

Categories: Puzzle personalizat