Magnet biberonul lui Mickey

Magnet biberonul lui Mickey

Magnet biberonul lui Mickey, o marturie de botez care va aduce zambetul pe buzele tuturor invitatilor

Magneti marturii botez
Magnet biberonul lui Mickey

Cum alegem marturiile de botez potrivite? Cum facem in asa fel incat sa multumim pe toata lumea?
In primul rand, marturiile sunt date cu scopul de a le aminti de momentul botezului si de varsta inocentei a puiului de abia sosit pe lume, nu pentru a le folosi neaparat in scopuri personale.

Cel mai indicat este sa alegeti marturiile care sa va reflecte personalitatea si care sa se integreze perfect in decorul botezului, deci care sa se potriveasca pentru un eveniment dedicat suta la suta unui bebelus..

Care sunt cele mai populare modele de marturii?

Noi spunem ca marturia ideala de botez este magnet biberonul lui Mickey, care este la mare cautare. Studiile de piata dar si vanzarile foarte bune ale acestui produs ne fac sa credem ca este cadoul ideal pentru botez.

Magnet biberonul lui Mickey este  foarte delicat,este personalizata si in plus este si practic, el putand fi asezat usor, dupa finalizarea ceremoniei pe usa frigiderului sau pe un suport metalic acasa sau la birou.
Marturia magnet biberonul lui Mickey este un cadou suta la suta personalizata, in culorile si grafica care va place.

Marturia are forma de biberon, deci este decupata pe contur, este laminat si plastifiat pentru a i se conferi rezistenta in timp.

Personalizarea se realizeaza cu o fotografie preferata cu micuta vedeta a familiei, prelucrata astfel incat sa para ca sta langa prietenii ei preferati: Mickey Mouse si Minnie Mouse. Se trece bineinteles si numele copilului dar si data nasterii/botezului(dupa cum preferati).

Cei care nu il indragesc asa de mult pe Mickey Mouse si nu vor sa aiba ca dar de botez un biberon al faimosului personaj din desenele animate, pot alege varianta cu Strumfi.

Are o dimensiune de 8X7 cm si colturile rotunjite. Personalizarea se obtine prin utilizarea unei fotografii a bebelusului, personajele simpatice si albastre, mesaj text, nume si data.