Magnet forma biberon

Magnet forma biberon

Magnet forma biberon
Magnet forma biberon

Uneori ideea de cadou poate fi mai la indemana decat ai fi crezut. In cazul marturiilor de botez, acele cadouri simbolice oferite de catre parintii copilului botezat invitatilor prezenti la botez, in semn de multumire, lucrurlie pot fi la fel de simple.

Fara a va da bugetul alocat botezului, peste cap, si fara cautari istovitoare, cadoul ar putea fi o fotografie magnetica cu bebelusul. Oricine isi doreste un astfel de suvenir.

Va punem la dispozitie o intreaga colectie de marturii de botez realizate in diverse forme, fiecare produs fiind executat ireprosabil pana in cele mai mici detalii.

Fie ca este vorba despre o marturie magnetica in forma de carucior, floare, stea, fantezie, vintage etc, aceste cadouri, daruite din suflet vor avea efectul scontat.

Preturile ce le practicam sunt cele mai mici de pe piata si nu facem rabat de la calitate. Marturiile de botez realizate de  noi sunt  atractive si suta la suta personalizate conform dorintelor fiecarui client in parte. Noi aveam doar modele unice, cele prezentate de noi pe site fiind simple modele.

Magnet forma biberon este o marturie decupata pe contur, forma biberon, personalizata cu o fotografie preferata cu puiul dumneavoastra, numele lui, data nasterii sau a botezului. Fotografia va fi prelucrata prin tehnici speciale pentru a se incadra perfect pe suprafata magnetului.

Langa copil pot fi frumos asezate si diferite personaje ale copilariei. In modelul nostru a fost ales Michey Mouse si Minnie Mouse. Acestea pot fi comandate in plicuri asortate la culoare si de dimensiunea ideala pentru a fi asezat in interior magnetul. Acestea pot fi comandate simple, in orice culoare dorita sau personalizate cu nume, data , mesaj text si personaje animate.

Cei care nu sunt hotarati asupra modelului, trebuie sa stie ca pot beneficia gratuit de mai multe simulari ale comenzii.

Comenzile se livreaza prin curier rapid, iar plata se face ramburs, in momentul primirii coletului.