Magnet forma puzzle

Magnet forma puzzle

Viata este ca un puzzle cu piese complicate. Acum, puzzle-ul al tau este complet si asta pentru ca ultimul lucru important al vietii tale a fost realizat-cel de a aduce pe lume un prunc.

Magnet forma puzzle
Magnet forma puzzle

Pentru a puncta acest lucru, iti sugeram, ca la botezul copilului tau, sa comanzi marturii magnet forma puzzle. Sunt inedite, pline de simbol si cu siguranta vor atrage atentia tuturor prin forma si insemnatate.

Pentru tine, venirea pe lume a copilului, simbolizeaza completarea vietii tale, pentru bebelus, prima piesa din restul vietii lui.

Marturia magnet forma puzzle este decupat pe contur sub forma unei piese dintr-un puzzle, este laminat pentru mai multa rezistenta in timp si personalizat cu o poza preferata cu bebelusul tau. Marturia este decupata pe contur sub forma unei piese de puzzle, lucru ce-i confera si mai multa rezistenta in timp. Pe piesa mai sunt trecute , de asemenea, numele copilului si data cand are loc fericitul eveniment al crestinarii.

Pentru modelul de prezentare, designerii www.personalizaricadouri.eu, fondul marturiei magnet forma puzzle a ales culoare alba, insa clientii pot opta pentru orice nuanta preferata.

Plicurile  magnetilor forma puzzle sunt si ele personalizate cu nume, data si mesaj text. Sunt create handmade din carton foto de cea mai buna calitate.

Marturiile magnet forma puzzle sunt darul perfect de la botezul copilului tau. Vor impresiona pe toata lumea prin forma inedita si prin incarcatura simbolica pe care il poarta.

Cei care opteaza pentru o astfel de marturie trebuie sa stie ca au posibilitatea de a alege dintre mai multe modele pe care specialistii nostrii le vor lucra inainte de comanda propriu-zisa.

Comenzile se onoreaza in 48 de ore de la data confirmarii, iar plata se face ramburs.

Cei care au nevoie si de alte accesorii pentru petrecerea de botez pot gasi pe site-ul nostru toate materialele necesare, la pret de producator.

Categories: Magneti de frigider

Leave A Reply