Magneti albastri fantezie

Magneti albastri fantezie

Magneti albastri fantezie marturiile de botez potrivite pentru petrecerea baietelului vostru.

Magneti de frigider forma fantezie
Magneti de frigider forma fantezie

Simplu, comod si fara stres. Asa puteti sa faceti pregatirile pentru petrecerea de botez a celui mic. Ba nici nu este nevoie de zeci de drumuri pentru a alege accesoriile atat de necesare. Comod, din fata calculatorului, puteti alege produsele care va plac cel mai mult.

Va poftim sa faceti un tur al magazinului nostru virtual, de unde puteti alege ceea ceva place. Avem mii de modele de marturii de botez, invitatii, plicuri de bani, carduri de masa etc si putem face unul nou chiar acum, la sugestiile dumneavoastra.

Daca insa inspiratia va lipseste in acest moment , va puteti lasa pa mana noastra.

Avem o vechime pe piata de peste 15 ani si sute de clienti satisfacuti.

Dintre sutele noastre de modele, am ales sa va prezentam Magneti albastri fantezie. Sunt potriviti in speclla pentru botezul unui baietel, dar se pot comanda si pentru o fetita, cu modificarile necesare.

Fondul magnetului este predominant albastru si este personalizat cu o fotografie preferata cu bebelusul, nume si data. Forma este una deosebita- fantezie si este decupat pe contur.

Magneti albastri fantezie sosesc insotiti cu plicuri albastre de carton, personalizate cu nume, data nasterii sau a botezului si cateva personaje din desenele animate.

Plicurile sunt confectionate din carton foto si au dimensiunea ideala pentru a fi potrivite magnetilor albastri fantezie.

Comenzile se efectueaza on-line, iar livrarile se fac in 48 de ore de la data confirmarii numarului exact de accesorii dorite dar si a modelului.

Clientii pot solicita o serie de simulari pentru a se alege varianta care este potrivita.

Comenzile se livreaza prin curier rapid oriunde in tara. Banii se achita la primirea coletului, deci ramburs.

Daca doriti si alte accesorii de boez, va rugam vizitati site-ul nostru.

 

Categories: Magneti de frigider