Magneti botez simpatici

Magneti botez simpatici

Magneti botez simpatici- cadoul perfect de la botezul puiului tau!

Magneti botez simpatici
Magneti botez simpatici

Care este cadoul perfect? Probabil toti cei au copiii si-au pus la un moment dat aceasta intrebare., si asta pentru ca ne dorim ca petrecerea  de botez sa fie cel mai frumos eveniment.

Cautarile au luat sfarsit. Nu trebuie sa mai colindati prin zeci de magazine in gasirea cadoului pefect si nici mai sa faceti drumuri istovitoare dintr-un colt in altul al orasului in speranta ca poate veti gasi acel obiect perfect care sa se potriveasca pentru invitatii vostrii.

Echipa www.personalizaricadorui.eu a creat ceva ingenios si deloc costisitor care sa devina un cadou apreciat de toti invitatii, indiferent de varsta. Este vorba despre magneti botez simpatici, noile fotografii magnetice care te vor ajuta sa iti atingi scopul de a oferi cadouri suta la suta personalizate.

Marturiile magnetice sunt cadoul ideal pentru invitatii tai!

Magneti botez simpatici sunt marturii suta la suta personalizate.

Magneti botez simpatici contin cinci fotografii cu bebelusul care sunt prelucrate prin tehnici speciale si asezate pe suprafata magnetica.

Au o dimensiuen de 9X9 , sunt aminati si au colturile rotnjite pentru a fi mai rezistenti in timp si sa nu se desfaca. Pe magnet se mai trece si numele copilului care urmeaza sa fie botezat si data nasterii/botezului (la alegere).

Magneti botez simpatici va sosesc pe adresa de comanda insotiti de plicuri personalizate si asortate la culoare.  Le puteti comanda in orice nuanta va place.

Dimensiunea unui plic este de 9,5X9,5cm.

Plicurile sunt confectionate handmade si sunt personalizate cu numele copilului botezat, data nasterii/botezului, mesaj text si grafica.

Comenzile se fac on-line, iar livrarile se realizeaza prin curier rapid. Plata se face la primirea coletului, ramburs.

Comenzile se executa rapid, in 48 de orea de la data confirmarii cantitatii de accesorii botez necesare. Putei beneficia si de mai multe simulari a comenzii, pentru a va hotara asupra modelului dorit.