Magneti de frigider si plicuri personalizate

Marturii pentru nunta, magneti de frigider cu plicuri personalizate cu scris auriu

Ziua nuntii reprezinta unul dintre evenimentele de importanta majora in viata noastra. Este un eveniment marcat de eleganta si rafinament, iar aceste calitati trebuie sa se regaseasca si in cele mai marunte detalii: invitatii de nunta, carduri de masa, aranjamente florale, aranjamentele salii, marturii si costume. Toate trebuie prezentate cu stilul si grandoarea ce le revin prin definitia momentului. De aceea echipa noastra www.personalizaricadouri.eu va recomanda sa aveti la nunta marturii magneti de frigider cu plicuri personalizate cu scris auriu. Sunt ideale pentru cuplurile, cochete, rfimate dar si amuzante.

Aceste marturii se realizeaza imprimand o poza cu mirii, un text cu numele si un mesaj transmis de ei pentru invitati dar si luna in care are loc evenimentul, punand accent pe ziua cununiei. Dimensiunea este de 9×6 cm.
Marturiile elegante sunt recunoscute adesea  prin simplitatea lor, astfel incat decoratiunile aferente acestora vor fi intotdeauna alese cu bun gust, exprimand suav dragostea si romantismul. Scrierea acestora se va face cu litere rotunjite delicat, iar textul va fi simplu, clasic si concis. Plicurile care mai apoi vor imbraca aceste marturii de nunta sunt alese in aceleasi tonuri de culoare cu invitatiile, sau avand aceleasi modele, astfel incat sa nu existe note discordante intre cele doua.

Seriozitaea ne caracterizeaza, talentul ne recomanda. Asteptam comenzile dumneavostra!
Magneti de frigider si plicuri personalizate

Categories: Magneti de frigider

Leave A Reply