Magneti forme marine

Magneti forme marine

 

Magneti forme marine pentru parintii care iubesc marea si simbolurile ei.

Magneti forme marine
Magneti forme marine

Daca va pregatiti pentru botezul puiului dumneavoastra si nu stiti ce cadouri sa oferiti rudelor, pretenilor si apropiatilor care vor lua parte la eveniment, echipa www.personalizaricadouri.eu va vine in ajutor cu cel putin o idee salvatoare.

Nu trebuie sa cautati neaparat cadouri scumpe, cum ar fi cristalurile, ci lucruri simbolice, cu mult gust care sa va reprezinte. In acest caz, magneti forme marine este alegerea ideala.

Personalizate cu o fotografie a bebelusului si cu forme care te conduc cu gandul la marea albastra, aceasta marturie de botez imbina doua dintre marile voastre iubiri din viata: copilul, de abia sosit pe lume, si nemarginita mare.

Avem disponibile doua variante de modele. Unul dintre magneti forme marine este o ancora, decupata pe contur, cu o dimensiune de 8X7 cm. Acest tip de marturie este personalizat cu o fotografie a copilului, numele acestuia, data botezului sau a nasterii(la alegere) si un scurt mesaj text.

Celalalt model de magneti forme marine, este un alt simbol iubit si raspandit care te duce imediat cu gandul la mare. La fel ca si celalalt model, marturia este magnetica si este personalizata cu o fotografie a copilului(prelucrata de specialistii nostrii), numele si data nasterii sau cea  a botezului. Dimensiunea este de 8X7 cm

Venirea pe lume a copilului este ca o usa care se deschide spre  o noua lume, ca o carte de povesti. Este acel basm in care copilul este personajul magic cu puteri nebanuite, acel basm cu final fericit in care intreaga suflarei asterne flori  de fericirein fata micutului.

Iti propunem  sa traiti povestea botezului intr-un cadru feeric, insa familiar unde toti cunoscutii vostrii sa se simta bine si relaxati. Magneti forme marine personalizate cu o fotografie a bebelusului este un cadou deloc costisitor insa plin de valoare si asta pentru ca este confectionat exclusiv conform preferintelor dumneavoastra. Fotografia de pe suprafata magnetului este de nepretuit si va valora de zece ori mai mult decat orice cadou scump.