Magneti gigant

Magneti gigant

Magneti gigant
Magneti gigant

Surprinde toate persoanele dragi tie cu un cadou uimitor: magnet de frigider in forma de inima, de mari dimensiuni. Magnetul gigant este personalizat cu cinci fotografii preferate si are o dimensiune de 22cmX20cm. Este decupat pe contur, in forma de inima gigant si are o grosime de 1,8mm. Plastifierea fotografiilor, asejate intr-un colaj interesant,dar si decupajul pe contur, confera magnetului gigant rezistenta in timp, plus ca si stralucirea lui este pastrata pentru timp indelungat. Pentru personalizare sunt necesare 5 fotografii, care ulterior vor fi prelucrate de catre specialistii nostrii si asezate intr-un colaj.

Este un cadou ideal pentru indragostiti dar si pentru rude apropiate, colegi sau prieteni. De asemenea, acest tip de magnet gigant, pot fi utilizat si ca marturie de botez sau nunta. Dimensiunile mari ale fotografiilor din colaj vor face ca pozele sa fie foarte vizibile si deci vor starni interesul fiecarui invitat prezent la eveniment, fie ca este vorba de botez, fie nunta.

Poate fi o amintire de nepretuit si pentru absolventii de liceu sau facultate, care pot folosi poze de grup pentru confectionarea unui asemenea magnet.

Magnetii gigant pot fi si o amintire din concediu nepretuita. Cele mai frumoase fotografii din timpul concediului pot face parte din colajul de poze care alcatuiesc un magnet.  Acesta are avantajul nu doar ca pastreaza pozele mai bine prinplastifiere ci si ca va fi asezat intr-un loc vizibil.

Se preiau comenzi din intreaga tara, timpul de executie fiind de 48 ore, de la confirmare, insa poate varia in functie de comenzile aflate in derulare.

Comanda se livreaza prin curier rapid, iar plata se face ramburs.

Va recomandam sa atasati in formularul de comanda, fotografii cat mai calitative, pentru un rezultat excelent al magnetului dorit. preturile practicate de noi sunt de producator. Folosim materiale de cea mai buna calitate, non-toxice pentru copii.

Magneti gigant
Magneti gigant

Pentru mai multe cadouri personalizate, va rugam accesati site-ul nostru : www.personalizaricadouri.eu.

Categories: Magneti de frigider

Leave A Reply