Magneti pelicula film

0

Magneti pelicula film

Dragostea voastra este atat de fascinanta incat si cei mai mari cineasti ai lumii ravnesc sa aiba un scenariu dupa o poveste de dragoste ca a voastra.

De-a lungul timpului, dragostea a fost subiect de mari framantari inclusiv pentru artistii romani. Brancusi a reusit sa dea nastere unei lucrari legendare dedicata iubirii- „Poarta sarutului”, in literatura a reusit si Mircea Eliade prin „Maitreyi”, iar in pictura Sabin Baalasa a creat pictura murala „Galaxia iubirii”.  Lista poate fi continuata cu o oda dedicata iubirii si in domeniul accesoriilor de nunta.

Magneti pelicula film
Magneti pelicula film

Echipa www.personalizaricadouri.eu a creat special pentru cuplurile indragostite cu adevarat Magneti pelicula film. Magneti pelicula film sunt marturii magnetice personalizate suta la suta cu indragostitii care urmeaza sa se casatoreasca prin tehnici cu totul speciale.

Personalizarea magnetilor marturii nunta se face cu o poza preferata cu cei doi tineri miri, numele lor, data cand are loc evenimentul si mesaj text. Nota de romantism, rafinament suprem dar si de piesa de arta o confera culoarea de fond a magnetului. Acesta trebuie sa fie alb-negru, iar mirii sa fie surprinsi in ipostaze dragalase , pline de romarism. O alta varianta este si aceea ca mirele si mireasa sa fie fotografiati intr-un cadru idilic, in apropierea unui castel pentru a se crea impresia de timpuri vechi, de timpul domnitelor de la palate somptuase. Se pastreaza in continuare fondul alb-negru.

Cei care nu gusta o asemenea propunere au la dispozitie si varianta clasica. O marturie magnetica plina de culoare, personalizata cu o fotografie preferata a celor doi, desigur nu alb-negru. Se adauga numele lor si data si marturia magnetica este gata.

Magneti pelicula film ii primiti pe adresa de comanda insotiti de plicuri asortate la culoare si personalizate cu grafica, nume si data.

Comenzile se onoreaza prin curier rapid, iar plata ramburs.

Leave A Reply