Magneti personalizati inima

Magneti personalizati inima

Pregatirile pentru botez pot fi pentru unii parinti destul de epuizante, mai ales ca nou nascutul are nevoie de toata atentia voastra in primele luni de viata. Noi, echipa www.personalizaricadouri.eu, va venim in ajutor pentru a gasi repede si usor toate accesoriile necesare  pentru petrecerea de botez de care aveti nevoie. Marturii, baloane, lumanari, pahare, etc, toate personalizate le puteti comanda de pe site-ul nostru, la preturi de producator.

Experienta de peste 15 ani in domeniul  evenimentelor festive ne claseaza printre primele locuri la nivel national in ceea ce priveste succesul dobandit printre clienti. Avem mii de produse realizate unicat si tot atatia clienti fericiti.

Dintre miile de articole lucrate, am ales sa va prezentam magnetii personalizati inima. Acestia sunt magnetici si deci isi vor gasi repede locul in casa fiecarui invitat in parte. Fie ca vor fi asezate pe frigider sau pe un suport magnetic, la birou, magnetii personalizati inima vor deveni repede niste accesorii indragite.

Acestia sunt decupati pe contur, in forma de inima, lucru ce la va conferi rezistenta in timp. Sunt laminati si au grosimea ideala.

Magnetii personalizati inima vor cuprinde o poza preferata cu bebelusul botezat, numele lui si data cand are loc evenimentul. Le veti primi in cutiute de carton tip pillow, asortate la culoare. Cutiutele sunt confectionate din carton fotosisunt personalizate si ele cu numele copilului si data cand are loc botezul.

De asemenea, puteti comanda de la noi si plicuri pentru bani. Acestea sunt personalizate cu numele bebelusului, mesaj text si mesaj de bun venit. Pentru a fi cat mai potrivite evenimentuli acestea vor avea o grafica deosebita.

Clientii au posibilitatea de a alege modelul dorit dintre simularile pe care le vor primi mai inainte de comanda inala pe e-mail. Comanda se prmeste prin curier rapid .

 

Magneti personalizati inima
Magneti personalizati inima

 

Leave A Reply