Marturie magnet degetel

Marturie magnet degetel

Daca sunteti un cuplu mereu vesel, care stie sa se distreze si pe care toata lumea ii considera sufletul petrecerii, aducand multa buna dispozitie oriunde s-ar afla, atunci petrecerea de nunta trebuie sa fie in ton cu caracterul dumneavoastra.

Marturie magnet degetel
Marturie magnet degetel

Marturiile de nunta trebuie sa fie si ele vesele,  asa ca, iti propunem ca la nunta ta sa le oferi tuturor  cate o „Marturie magnet degetel”.

Micile daruri vor aduce , cu siguranta, zambetul pe buzele tuturor. ” Marturiile magnet de degetel” sunt haioase, inedite si in ton cu caracterul dumneavoastra vesel.

Este dovedit stiintifica faptul ca umorul are efecte miraculoase asupra starii de santate mintala si trupeasca.

Umorul reduce in mod considerabil stresul, presiunea arteriala, mareste nivelul de endorfine (“hormonii fericirii”) si creste toleranta la durere.

Specialistii in bolile de inima au demonstrat in urma unui studiu realizat pe un esantion de 300 de voluntari faptul ca persoanele care sufera din cauza problemelor de inima iau viata mult prea in serios.

Concluzia la care au ajuns cardiologii este aceea ca umorul poate preveni afectiunile cardiace. Doua sedinte a cate 10 minute de ras pe zi duc la imbunatatirea starii de sanatate a bolnavilor de gastrita, de diabet, de dischinezie biliara si de hipertensiune arteriala.

Este bine sa stii ca umorul creeaza o atmosfera de incredere si le permite oamenilor din jurul tau sa se simta relaxati. Psihologii sustin ca ar trebui sa facem glume si pe seama propriei persoane, pentru a fi mai atenti la greselile repetate.

Cuplurile in care umorul se “practica” zilnic au sanse considerabile sa aiba o relatie durabila. De asemenea, rata divorturilor este mai mica in cazul lor fata de cele in care partenerii se distreaza impreuna foarte rar.

Nu in ultimul rand, copiii care traiesc intr-un mediu vesel se dezvolta mental si afectiv mai repede decat cei din familiile sobre.

Marturiile magnet degetel sunt personalizate cu initialele mirilor, cu mesaj text haios,  scris la alegere sau la sugestia noastra si data cand are loc petrecrerea de nunta. Plicul este asortat la culoare cu marturia magnet degetel si este personalizat cu nume, mesaj text si data.

Dimensiune a magnetului este de 7X 5 cm, iar cea a plicului este de 7,5 x5,5cm.

Categories: Marturii de nunta

Leave A Reply