Marturie Magnet Si Plicuri Bani La Set

Marturie Magnet Si Plicuri Bani La Set

Marturie Magnet Si Plicuri Bani La Set

 

Marturie Magnet Si Plicuri Bani La Set
Marturie Magnet Si Plicuri Bani La Set

Marturiile pentru botez sunt mici cadouri sau obiecte simbolice care transmit un mesaj de multumire si pretuire pentru invitati. Desigur, un alt rol al acestor marturii pentru botez este acela de a reprezenta familia si pe cei care organizeaza evenimentul. Echipa www.personalizaricadouri.eu vine cu o idee practica si inedita pentru achizitionarea  accesoriilor necesare pentru botez-Marturie magnet si plicuri bani la set.

Setul creat de noi contine: o marturie magnetica personalizata cu poza bebelusului, data cand are loc evenimentul si numelele lui, plicul cartonat destinat magnetului si plicurile personalizate pentru bani cu nume si data. Plicurile pentru bani sunt confectionate handmade de o dimensiune ideala pentru a putea fi folosite usor. Pe una din partile plicului de bani din seria marturie magnet si plicuri bani la set, se va inscriptiona un mesaj text la alegere, creat fie la sugestia noastra , fie dupa propriile preferinte. De asemenea, personalizarea se va realiza si cu poza baietelului sau a fetitei, care va fi frumos incadrata de catre specialisti astfel incat sa fie cat mai vesela si plina de bucurie.

Marturiile magnet si plicurile bani la set sunt asortate la culoare si sunt confectionate din materiale de foarte buna calitate. Marturiile magnet si plicurile bani la set se pot confectiona la cerere si in alte culori sau cu alta grafica. Se potrivesc atat la baietei cat si pentru fetite

Probabil stiti ca marturiile pentru botez se folosesc din vechi timpuri de catre aristocrati si cei bogati la nunti, botezuri, aniversari, petreceri s.a.m.d. Pe atunci, aceste marturii erau facute din aur, argint, portelan, cristal.

 Acum, marturiile de botez sunt obiecte de mici dimensiuni, de obicei cum ar fi: figurine, cutiute, panglici, lumanari, poze, rame foto, obiecte personalizate,etc. In functie de preferinte puteti comanda marturiile magnet si plicuri bani la set sau oricare alt tip de marturie botez.

Comenzile se livreaza prin curier rapid.

Produsele se pot comanda aici: Magneti Botez, Plicuri Pentru Magneti, Plicuri Pentru Dar

Pentru acest produs, se executa simulare pentru verificare si confirmare BUN DE TIPAR.
Dupa Plasarea Comenzii, in aproximativ 24 ore, primiti pe email, simularea produsului, pentru verificare si confirmare bun de tipar, BT.

Leave A Reply