Marturie Magnet Winnie

Marturie Magnet Winnie

Marturie magnet Winnie the Pooh
Marturie magnet Winnie the Pooh

Marturie Magnet Winnie 

Gasirea marturiilor de botez perfecte poate fi o sarcina destul de grea, mai ales daca va aflati la primul eveniment de acest gen si nu aveti experienta in domeniu. Va stam la dispozitie cu sute de modele si idei din care puteti alege pe cea care va este pe plac.

Unul dintre modelele noastre preferate este si Marturie Magnet Winnie The Pooh.

Marturia magnet Winnie the Pooh, este rotunjita la colturi pentru mai multa rezistenta si este printata pe hartie foto de foarte mare calitate care este aplicata pe foaia de magnet de 1mm grosime. Plicuri sau cutiute  pentru marturia magnet Winnie the Pooh se pot comanda separat. Plicurile sau cutiutele pentru Marturie Magnet Winnie The Pooh sunt realizate din carton colorat de 160gr/cm2. Sunt personalizate cu numele bebelusului si data cand are loc botezul. Culoare plicului este asortata cu cea a magnetului. Magnetii de frigider reprezinta o idee foarte buna de cadou, ei fiind personalizati cu o imagine sau un mesaj haios si vesel. Magnetii realizati de catre www.personalizaricadouri.eu, realizati in atelierele proprii sunt alegerea perfecta pentru orice client, deoarece pot fi executati in cantitatea dorita la preturi scazute. Sunt flexibili si pot fi asezati si pastrati pe frigider sau suport magnetic.

Marturia magnet Winnie the Pooh este personalizata cu poza bebelusului dumneavoastra, numele lui si data cand are loc evenimentul. Pentru a fi cat mai vesela, colorata si potrivita pentru momentul pentru care au fost comandate, marturiile magnet Winnie the Pooh sunt create in culori vii, avand imprimate personajele din celebrele desene animate.

La noi gasiti magnetii marturii de diferite  forme: rotund, fantezie, vintage, biberon, body, carucior, stea, floare, inima, fluture, puzzle, sunt magneti plastifiati, realizati la o grosime de 1,5 mm (probabil cea mai groasa dimeniune posibila). Magnetii sunt realizati la o rezolutie extraordinara, din acest motiv, trebuie sa ne trimiteti fotografii de foarte buna calitate. Calitatea, rezultatul printului, depinde doar de calitatea fotografiei pe care ne-o trimiteti pentru realizarea magnetului dorit.

Produsul se poate comanda aici:

Magneti Marturii Botez

Plicuri din Carton Pentru Magneti

Cutiute din Carton Pentru Magneti Marturii Botez

Categories: Magneti de frigider

Leave A Reply