Marturie Magnetica Biberon

Marturie Magnetica Biberon

Marturie magnetica biberon
Marturie magnetica biberon

Marturie Magnetica Biberon

Botezul copilului tau se apropie si inca nu ai toate pregatirile facute? Noi te putem ajuta cu toate accesoriile necesare pentru petrecere, fie ca este vorba de invitatii botez, plicuri pentru bani, marturii sau orice altceva ai nevoie. Pe site-ul nostru, www.personalizaricadouri.eu, vei gasi toate accesoriile necesare. Simplu, fara efort si fara zeci de drumuri facute pentru a gasi accesoriile care vi se potrivesc. Suntem deschisi la orice fel de sugestie  pentru a crea materialele personalizate asa cum vi le doriti si vi se potrivesc.

De la nici un botez nu trebuie sa lipseasca micile cadouri care se ofera tuturor invitatiilor. Este vorba de marturiile de botez care pot fi mici bibelouri, cutiute de bomboane, cruciulite ori rame foto. La moda sunt acum marturiile tip magnet. Exista mii de modele si forme dintre care puteti alege si putem crea unul nou chiar astazi, conform preferintelor dumneavoastra.

Daca nu aveti o solicitare anume, atunci va propunem Marturie Magnetica Biberon. Dupa cum ii spune si numele, Marturie Magnetica Biberon, forma este de biberon si este personalizata cu poza bebelusului dumneavoastra. Marturia magnetica biberon este decupata pe contur, forma biberon, evident, si are o grosime de 1,3 mm. Magnetii sunt plastifiati si sunt oferiti cu plicuri din carton disponibile in diferite nuante.

Marturia magnetica biberon este personalizata si cu numele copilului si data cand are loc evenimentul. Pentru a fi cat mai haioasa si potrivita cu un asemenea eveniment, pe marturia magnetica biberon, alaturi de bebelus, au fost introduse si personajele din desenele animate Winnie the Pooh.

Plicurile sunt realizate handmade din carton de foarte buna calitate, asortat la culoare cu Marturia Magnetica Biberon. Acestea sunt personalizate cu numele bebelusului, data cand are loc evenimentul si mesaj text. De asemenea, pe plic va fi aplicata si o grafica cu un bebelus inconjurat de jucarii.

Pentru acest produs, se executa simulare pentru verificare si confirmare BUN DE TIPAR.
Dupa Plasarea Comenzii, in aproximativ 24 ore, primiti pe email, simularea produsului, pentru verificare si confirmare bun de tipar, BT.

Marturiile magnetice biberon se pot comanda on-line AICI, livrarea realizandu-se prin curier rapid.

Marturie Magnetica Biberon
Marturie Magnetica Biberon
Marturie Magnetica Biberon
Marturie Magnetica Biberon

 

Leave A Reply