Marturie magnetica curcubeu

Marturie magnetica curcubeu

 In Asia Centrala si de nord se spune despre curcubeu ca este o camila care poarta pe spate trei oameni, primul bate la toba, si este tunetul, al doilea flutura o esarfa, fulgerul iar cel de-al teilea trage capastrul facand astfel ca apa (ploaia), sa curga din gura camilei.
Indiferent de seminificatie, orice accesoriu care se imbraca in culorile curcubeului nu poate decat sa iti faca ziua mai frumoasa !

Marturie magnetica curcubeu
Marturie magnetica curcubeu

Este motivul pentru care va sfatuim ca la botezul copilului dumneavoastra sa daruiti tuturor invitatilor marturii magnetice curcubeu. Pline de culoare, vesele si bune calitativ, marturiile magnetice curcubeu vor fi o adevarata incantare pentru rudele si prietenii parintilor care boteaza copilul.

Puteti alege dintre trei marimi de marturii.

Primul model are o dimensiune de 7X4,5 cm, al doilea are 8X5,3cm, iar cel de-al treilea, si cel mai mare dintre ele, are dimensiunea de 9X6 cm. In functie de dimensiune, variaza si pretul marturiei magnetice curcubeu. Pentru a fi cat mai haioase se vor fi introduse si personaje din desenele animate cu Mickey Mouse. Personalizarea se mai face si cu numele copiilor si data cand are loc evenimentul.

Marturia magnetica curcubeu este ideala pentru parintii cu mai multi copii si asta pentru ca personalizarea se poate face cu o poza preferata in care apar cei doi.  In spatele celor doi copii, prin tehnici speciale va fi frumos incadrat un curcubeu, ce va da un plus de culoare magnetului.

Plicurile vor fi realizate handmade din carton, asortat la culoare. Acestea vor fi si ele personalizate cu numele copiiilor, data cand are loc evenimentul si mesaj text de bun gasit.

Specialistii nostrii vor face mai multe simulari pentru a va alege modelul de marturie magnetica curcubeu preferat.

Comenzile se onoreaza rapid , in functie insa si de celelelte proiecte aflate in lucru, insa nu mai tarziu de 48 de ore. Livrarile se fac prin curier rapid, iar plata se face ramburs la primirea coletului.

Magneti personalizati:  www.personalizaricadouri.eu

 

 

Categories: Marturii botez

Leave A Reply