Marturie tricou si baloane

0

Marturie tricou si baloane

Marturie tricou si baloane personalizate pentru o petrecere de botez reusita.

Site-ul nostru, www.personalizaricadouri.eu, va sta la dispozitie cu articole personalizate pentru nunta, botez si aniversari. Echipa noastra este specializata in mai multe tehnici de lucru, acordandu-se o atentie deosebita asupra confectionarii articolelor confectionate handmade. Atentia la detalii si creativitatea sunt atuurile noastre in a crea in permanenta articole moderne si elegante , potrivite pentru evenimentele importante din viata unui om.

Daca iti doresti ceva inedit pentru petrecerea de botez a puiului tau, iata o ideea de accesorii, dintre miile pe care le avem.

Marturie tricou si baloane personalizate sunt doua accesorii acre nu ar trebui sa lipsesca de la nici o petrecere de botez. Marturie tricu si baloane se potrivesc de minune si in cazul botezului unei fetite, dar si a unui baietel. Vor fi stropul de culoare si eleganta care vor face ultimele retursuri pentru  frumosul eveniment.

Primul articol din pachetul Marturie tricou si baloane, este un magnet de frigider, personalizat cu o fotografie cu nou-nascutul. Este decupat pe contur, in forma de tricou bebe, si este laminat, pentru pastrarea stralucirii marturiei pentru mai mult timp.

Fondul de culoare al magnetului il alegeti tot dumneavoastra. Poate fi unul simplu(in orice culoare va place) sau in cu dungulite colorate oblice, cu stelute sau un peisaj din natura.

Marturie tricou si baloane
Marturie tricou si baloane

 

Personalizarea se mai face si cu un mesaj text, numele puiului dumneavoastra si data cand are loc petrecerea de botez.

Cat despre baloane, este de preferat sa le comandati in doua culori, la alegere. Nuantele trebuie alese cu mare grija, pentru a se potrivi cu toate celelalte elemente care compun decorul.

Marturie tricou si baloane
Marturie tricou si baloane

 

Baloanele se pot fi personalizate cu o fotografie preferata cu copilul dumneavoastra, personaje din desene animate, mesaj text, nume si data cand are loc botezul.

 

Leave A Reply