Marturii Botez Animate

Marturii Botez Animate

Marturii Botez Animate
Magneti Marturii Pentru Botez

Marturii Botez Animate – alegerea ideala pentru botezul puiului tau!

Marturiile de botez, adica micile daruri oferite de catre parinti tuturor invitatilor de la petrecere, in semn de pretuire si multumire pentru ca au acceptat sa le fie alaturi intr-un moment atat de important din viata lor de familie, sunt accesorii indispensabile ceremoniei care se savarseste cu aceasta ocazie.

Parintii care au bebelusi pastreaza cu drag aceasta traditie de o oferi cadouri invitatilor, in amintirea celui mai frumos eveniment din viata lor de familie intregita.
In urma cu mai multi ani, se obisnuia sa se ofere mici bibelouri din materiale pretioase sau cutii cu bomboane sau cruciulite. Unii inca mai pastreaza traditia acestor obiecte.
Daca vreti insa sa fiti in trendul vremurilor, trebuie neaparata sa alegeti o marturie magnetica personalizata. Ingenioasa. deloc scumpa si suta la suta personalizata, Marturii botez animate pot fi darul perfect pentru invitatii vostrii. Marturii botez animate vor fi o dulce animtire a momentului care va tine cat o viata.
Marturii botez animate sunt laminate si rotunjite la colturi si sunt personalizate cu mai multe elemente, asupra carora aveti deplina liberate. Cu alte cuvinte puteti alege culoarea magnetului, fotografia cu care sa fie personalizate marturiile, dar si grafica si celelalte elemente de detaliu care intregesc imaginea marturiei magnetice.
In modelul nostru de prezentare, in afara de fotografia bebelusului, designerii au mai ales cateva personaje din desene animate. Un decor animat de vara, plaseaza bebelusul intr-o lume de basm, lipsita de griji.
Suprafata marturiei magnetice mai este personalizata si cu numele copilului si data cand are loc botezul sau cea cand a venit pe lume copilului(la alegere).
Modelul prezentat de noi se potriveste si pentru botezul unui baietel dar si a unei fetite. Clientii pot solicita specialistilor nostrii introducerea pe suprafata magnetului oricarui detaliu grafic isi doresc.

Categories: Marturii botez

Leave A Reply