Marturii Botez Chic

Marturii Botez Chic

Traditia spune ca, toti invitatii care iau parte la crestinarea unui copil trebuie sa primeasca, din partea parintilor, mici daruri simbolice, in semn de apreciere ca au venit la un asemenea eveniment important din viata lor. Marturiile de botez, caci despre ele vorbim, si-au facut apartia de pe timpul aristocratilor, cand invitatii primeau mici daruri din aur, argint sau cristal.

Marturii botez chic
Marturii botez chic

Astazi, marturiile de botez sunt mici cadouri simbolice, menite sa le aminteasca invitatilor de moment si peste ani.

Daca sunteti in cautarea unor astfel de obiecte, va prezentam marturiile de botez chic, create in tendintele anului 2014.

Marturiile de botez chic se potrivesc si la baietei dar si la fetite. Marturiele de botez chic sunt magnetice si se pot pastra usor pe un suport metalic sau pe frigider. Sunt  decupate pe contur, forma Minnie Mouse sau Michey Mouse si au o grosime de 1,3 mm. Magnetii sunt plastifiati si sunt oferiti cu plicuri din carton disponibile in diferite nuante. Decupajul pe contur si plastifierea asigura marturiei magnet rezistenta mai mare in timp.

Marturiile de botez chic sunt personalizate cu poza bebelusului si numele lui, scris frumos pe urechile personajului din desenele animate, devenit magnet de frigider.

Culorile marturiilor de botez chic sunt diverse. Se poate alege dintre:negru, mov, mov cu sclipici, roz, roz cu sclipici, albastru sau galben. Dintre aceste culori puteti alege si nuanta pentru plicul marturiei magnetice. Aceasta va fi personalizata cu numele copilului, data cand are loc evenimentul si un mesaj text la alegere. Plicurile sunt confectionate handmade din carton de cea mai buna calitate.

Livrarile se fac prin curier rapid oriunde in tara, in 48 de ore de la data confirmarii cantitatii de marturiilor de botez chic dorite.

Echipa noastra este deschisa la orice fel de sugestie asa ca, putem crea impreuna chiar astazi un nou model de marturie de botez.

Pentru acest produs, se executa simulare pentru verificare si confirmare Bun de Tipar.

Dupa plasarea comenzii, in aproximativ 24 ore, primiti pe email, simularea produsului dorit, pentru verificare si confirmare bun de tipar.

Produsul se poate comanda aici:

Marturii Botez Chic

Plicuri personalizate pentru magneti

Cutiute personalizate pentru magneti

 

Leave A Reply