Marturii botez cu doi copii

Marturii botez cu doi copii

Se obisnuieste ca la botezul bebelusului, parintii sa daruiasca rudelor si prietenilor, care iau parte la eveniment , mici cadouri cunoscute ca si marturii de botez. In voga sunt acum marturiile de botez magnetice, pe care parintii le personalizeaza cu o poza preferata cu bebelusul.

Echipa www.personalizari cadouri.eu, a

Marturii botez cu doi copii
Marturii botez cu doi copii

scos pe piata un nou produs de acest gen, creat special pentru parintii care au doi sau mai multi copii. In acest sens , personalizarea magentului se va face cu ambii copii ai familiei. Bunicii le vor adora, iar toti ceilalti invitati pur si simplu le vor iubi. Aceste marturii botez cu doi copii, au si un alt efect benefic.De data acesta fata de copilul mai mare al familei,  care va fi implicat in pregatirile pentru botez, lucru ce-i va face placere.

Aceste marturii botez cu doi copii sunt ideale si pentru familiile cu gemeni sau tripleti.

Magnetul are o dimensiune de 8X8cm, este plastifiat si rotunjit la colturi pentru mai multa rezistenta in timp. Este personaizat cu o poza preferata cu cei doi micuti ai familiei , cu numele lor si personajele din desenele animate preferate. In modelul nostru de prezentare s-a ales Mickey Mouse si The Cars, insa acesta se pot schimba la soliciarea clientului. Fondul a fost ales pe bleu, dar si acesta se poate schimba.

Cutiuta pentru marturia de botez cu doi copii este una tip pillow. Are un  design placut ochiului si foarte modern. Culoarea acesteia a fost aleasa astfel incat sa se potriveasca cu fondul magnetului, adica ivory si a fost personalizata cu numele copiiilor si cele doua personaje din desenele animante care apar si pe magnet.

Modelul de prezentare ales de noi este creat special pentru baieti, insa se pot crea modele si pentru fetite.

Comenzile dumneavostra se livreaza prin curier rapid, iar plata se face ramburs.

Categories: Marturii botez

Leave A Reply