Marturii botez diverse

0

Marturii botez diverse

Marturii botez diverse – cadoul cel mai inspirat pentru invitatii vostrii.

Probabil ai purtat, cu jumatatea ta, de multe ori discutii pe marginea acestui subiect delicat. Oare ce dar sa dam invitatilor? Sa fie inedi , dar nu foarte scump. Sa fie deosebit, insa nu extravagant.

Noi avem cateva solutii la indemana. Marturii botez diverse este solutia parintilor care vor cadouri inedite pentru invitatii lor. Indeplinesc cel putin trei conditii esentiale care va va demonstra usor ca ati facut alegerea perfecta.

In primul rand, Marturii botez diverse este un cadou inedit. Invitatii se asteapta sa primeasca o cutiuta de bomboane sau un mic bibelou, cadouri banale, lipsite de orice semnificatie. Oferind Marturii botez diverse, daruiti o particica din sufletul dumneavoastra. O marturie magnetica cu fotografia nou-nascutului este de nepretuit.

Marturii botez diverse
Marturii botez diverse
Marturii botez diverse Marturii botez diverse
Marturii botez diverse

 

Un alt avantaj este faptul ca un asemenea cadou trece proba timpului. Isi va gasi usor locul in casele invitailor, in loc vizibil de unde va fi admirat foarte des.

Avantajele unei asemenea alegeri curg, insa ne mai oprim doar asupra unuia- pretul mic. Nu trebuie sa va dati bugetul peste cap pentru a achizitiona atentii pentru invitati. Cu bani putini, veti cumpara cadouri personalizate si interesante.

Personalizarea se poate face cu: fotografie preferata, nume, data, grafica si mesaj text.

In ceea ce priveste forma magnetilor, puteti alege dintr-o gama larga: vintage, inima, fantezie, dreptunchi, carucior, stea, tricou bebe, Mickey Mouse, etc.

Marturii botez diverse
Marturii botez diverse

 

Cele in forma de inima sunt ideale pentru acele familii care mai au un copil. Suprafata magnetului in forma de inima va fi folosita de catre designerii nostii, pentru a-i incadra frumos pe cei doi copii in aceeasi imagine.

Puteti comanda si plicuri pentru marturiile magnetice. Acestea pot fi simple sau personalizate cu mesaj text, data, nume si fotografia copilului.

Leave A Reply