Marturii botez forma carucior

Marturii botez forma carucior

Botezul copilului este unul dintre cele mai emotionante experiente din viata unui parinte, fie ca este vorba de crestinarea primului fiu sau fiice a familiei sau nu. Botezul copilului reprezinta o ceremonie religioasa foarte importanta pentru familiile crestin ortodoxe. Multi considera botezul ca fiind numirea oficiala a copilului, chiar daca el a primit deja un nume legal si un certificat de nastere cu cateva luni inainte.simulare-magneti-cod+106MMB-498

Marturii botez forma carucior
Marturii botez forma carucior

Fiecare invitat, care participa la acest moment unic, trebuie sa primesca din partea parintilor un mic dar, simbolic- adica o marturie de botez.

Marturii botez forma carucior
Marturii botez forma carucior

Pentru parintii care vor sa faca un cadou deosebit, le sugeram sa aleaga o marturie botez forma carucior, realizata de echipa noastra, www.personalizaricadouri.eu. Marturiile botez forma carucior sunt magnetice si se pot pastra usor pe un suport metalic sau chiar pe frigider. Rudele apropiate vor fi de-a dreptul incantate sa poata privi micutul cadou foarte des, plus ca, fiind pus la vedere va putea fi prezentat si celor care ii viziteaza.

Marturiile botez forma carucior sunt decupate pe contur, in forma de carucior si sunt personalizate.

Personalizarea marturiei se realizeaza cu poza bebelusului, numele lui si daca cand are loc frumosul eveniment. In modelul de prezentare, culoarea marturiei, roz, se potriveste exclusiv fetitelor, insa se pot realiza si pe alte culori, care se se potriveasca si baieteilor.

Pe suprafata marturiei de botez forma carucior au foat introduse cateva elemente grafice interesante si pline de simbol: cirese si baloane de sapun.

 In cultura japoneza ciresele sunt simbolul vietii trecatoare, floarea de cires   fiind un important reper cultural. Exista si o vorba populara care spune ca „Cireasa este printre fructe, ceea ce este samuraiul printre oameni”Ciresul a fost descoperit de romani, in Asia, la scurt timp dupa ciresele devenind fructele preferate ale multor regi si imparati.

Baloanele de sapun simbolizeaza viata usoara, de bebelus, lipsita de orice griji la varsta acesta.

Comenzile se executa rapid, iar livrarea se face prin curier.

Pagina produsului: Marturii botez forma carucior

Leave A Reply