Marturii De Nunta Romantice

0

Marturii De Nunta Romantice

Marturii De Nunta Romantice
Marturii De Nunta Romantice

Marturii De Nunta Romantice

Viata este intr-adevar roz pentru cuplurile care isi unesc destinele, iar nunta este unul dintre cele mai importate momente din viata in doi. Pentru o nunta de poveste, toate detaliile ceremoniei, atat pentru cea religioasa cat si cea civila, trebuie foarte bine puse la punct. Pentru cei care isi doresc o nunta ca la carte, plina de romantism si culoare, propunem marturiile de nunta romantice care se isi vor dovedi imediat calitatile. Vor fi elementul de suprema noblete care vor desavarsi nunta. Nunta ta va fi cerenomia anului printre cunoscutii tai, o nunta de vis, o nunta la care  distractia va fi maxima si asta pentru ca bunul gust va fi mana in mana cu personalitatea ta romantica si seducatoare.

Marturiile de nunta romantice executate de echipa www.personalizaricadouri.eu, au dimensiunea de de 9 x 7 cm. sunt plastifiate si au o grosime de 1.3mm. Marturiile magnetice au cu colturile rotunjite, pentru si mai multa rezistenta.

Pentru a surprinde cat mai bine romantismul dintre indragostiti, este de preferat ca mirii sa fie fotografiati intr-un cadru idilic, in tinute cat mai lejere, si sa fie surprinsi intr-un moment tandru. Urmeaza apoi prelucrarea fotografie care vor scoate in evidenta si mai bine dragostea dintre cei doi. Se vor face simulari in functie de o tematica dorita,iar  la final, se va putea alege varianta potrivita pentru personalizarea magnetului. Invitatiile sunt unicat, realizate integral la noi.

Plicul in care va fi daruit magnetul va fi si el unul special. Acesta va contine o grafica la fel de romantica:mai exact silueta suava a  mirelui si a miresei, de data acesta imbracati de ceremonia religioasa. Bineinteles acestia vor fi imbratisati, iar mireasa va avea un buchet de flori in mana.

Plicul va mai fi personalizat si cu numele mirilor dar si cu data in care are loc frumosul eveniment.

Livrarile se realizeaza prin curier rapid, oriunde in tara.

Produsele se pot comanda aici: Magneti Marturii Nunta, Plicuri personalizate pentru Magneti

Pentru acest produs, se executa simulare pentru verificare si confirmare BUN DE TIPAR.
Dupa Plasarea Comenzii, in aproximativ 24 ore, primiti pe email, simularea produsului, pentru verificare si confirmare bun de tipar, BT.

Categories: Magneti de frigider

Leave A Reply