Marturii dreptunghiulare

Marturii dreptunghiulare

Alege pentru petrecerea de botez a micutului tau accesorii personalizate, realizate de catre echipa de profesionisti www.personalizaricadouri.eu. Puteti alege dintre sute de modele de diferite accesorii. Noi va prezentam cateva modele de marturii dreptunghiulare de botez, ce pot fi personalizate cu o poza preferata cu bebelusul dumneavoastra, grafica, mesaj text, data si numele copilului.

Clientii au posibilitatea de a personaliza marturiile dreptunghiulare suta la suta, dupa propria personalitate si preferinta. Acestia pot  alege singuri culoarea de fond a marturiei dreptunghiulare, dar si grafica si mesajul text. Noi vom face mai multe simulari cu mai multe modele de marturii dreptunghiulare, iar dumneavostra veti alege varianta  de marturie dreptunghiulara care va place cel mai mult.

Marturii dreptunghiulare
Marturii dreptunghiulare

Reusita unei petreceri de botez tine de cat de bine organizata (aici fiind inclusa  mancarea si bautura servita, locul unde se desfasoara, muzica), dar si de invitatii care sunt chemati  sa ia parta la primul eveniment important din viata dumneavoastra de parinte. Pentru a fi cat mai pe placul tuturor, petrecerea trebuie sa fie organizata intr-un mediu cat mai putin formal si relaxant. Invitatii  se vor simti de minune,  si dumneavostra la fel. Priviti organizarea petrecerii pentru dumneavoastra  ,prieteni, rude si apropiati ca pe o placere, si nicidecum ca pe o corvoada! Asta este primul pas spre o petrecere cu adevarat reusita. Accesoriile sunt in acest caz de mare importanta. Dau o nota personala, iar invitatii se vor simti „ca acasa”.

 

 

 

 

Dimensiunea marturiilor dreptunghiulare sunt variate. Acestea se pot fi de:

7X5 cm

8,5 X 5 cm

8X6 cm

Plicurile sunt gratuite si vor fi si ele personalizate cu nume si data. Acestea sunt confectionate din carton foto lucios.

Comenzile se livreaza in 48 de ore de la data confirmarii cantitatii de marturii dreptunghiulare dorite. Se livreaza prin curier rapid.

 

Marturii dreptunghiulare
Marturii dreptunghiulare

 

Categories: Marturii botez

Leave A Reply