Marturii magnetice botez

Marturii magnetice botez

Cele mai frumoase cadouri sunt cele oferite din inima si care nu-si pierd din valoare in timp. De aceea, la botezul bebelusului tau ofera marturii magnetice personalizate cu poza micutului tau. Bunicii le vor adora, iar apropiatii vostri le vor iubi pur si simplu.

Marturiile magnetice de botez sunt singurele cadouri care pot fi personalizate100{a31e919aab5713661fecb9d9e97ce4dfc1da96a553cc5c5b192948f1f982bfe3} ! Trimite-ne textul dorit (alaturi de fotografia ta preferata), iar noi iti oferim cele mai frumoase marturii.Iti oferim acum cea mai simpla varianta de a oferi un cadou frumos, unic, simplu si personal. Marturiile magnetice sunt solutia.

Avem mii de modele din care putet alege(simple sau diferite forme- cum ar fi spre exemplu forma floare, steluta, carucior, Michey Mouse etc.), dar noi am ales sa va prezentam doar doua dintre ele – cea de forma rotunda si forma inimioara.

Acestea sunt decupate pe contur si laminate pentru mai multa rezistenta in timp. Lamiarea va ajuta magnetul sa-si pastreze stralucirea pentru mult timp de acum in colo plus ca decuparea pe contur ajuta ca magnetul sa nu se deterioreze.

Marturii magnetice botez
Marturii magnetice botez

Culorile de fond, elementele grafice si logo-ul de pe ele se aleg  la cererea fiecarui client in parte. In modelele noastre de prezentare a fost ales fie grena fie alb.

Pentru fiecare model de magnet de botez s-a realizat si o cutiuta speciala tip pillow, care este confectionata din materiale de buna calitate si asortate la culoare cu magnetul. Cutiuta este personalizata cu numele copilului botezat si cu data cand are loc evenimentul.

Cei care vor alege dintre acestea doua modele vor beneficia de preturi foarte bune si la plicurile pentru bani.

Cu un design special, plicurile pentru bani sunt accesorii nelipsite de la orice botez. Sunt personalizate cu poza bebelusului , mesaj text si numele copilului. Clientii pot solicita designerilor nostrii si diferite detalii grafice pe plicuri.

Comenzile se livreza prin curier rapid, iar plata se face ramburs.

 

Categories: Marturii botez

Leave A Reply