Marturii magnetice fantezie

Marturii magnetice fantezie

 Ofera tuturor celor care iau parte la botezul bebelusului tau, fie rude, apropiati sau prieteni, cel mai frumos cadou cu putinta- marturii magnetice fantezie.

Ingenioase, pline de culoare si suta la suta personalizate dupa preferintele fiecarui client in parte , marturiile magnetice vor fi indragite de toata lumea, plus ca nu vor ma fi uitate prin cine stie ce dulap si mai apoi aruncate la gunoi , devenind nefolositoare.

Marturii magnetice fantezie
Marturii magnetice fantezie

Marturiile de botez fantezie sunt magnetice, asa ca acestea isi vor gasi locul in casa fiecaruia, extrem de usor, fie pe un suport magnetic, fie pe frigider. Toti invitatii isi vor aminti cu drag de acest moment din viata dumneavoastra si a puiului, plus ca va deveni subiect de discutie cu musafirii care cu siguranta vor intreba cine este bebelusul din poza.

Marturiile de botez fantezie sunt decupate pe contur si laminate, elemente ce le vor conferi rezistena in timp plus ca-si vor pastra stralucirea cu mult mai mult.

Magnetul este personalizat cu poza preferata cu bebelusul dumnevaoastra, numele lui, data cand are loc botezul si elemente grafice, dupa preferinte. In modelul de prezentare,pe magnetul fantezie au fost introduse doua broscute. Asa marturia devine haioasa si copilareasca, potrivita pentru evenimentul festiv pentru care a fost comandata.

Plicurile pentru marturii sunt asortate la culoare si personalizate. Personalizarea s-a realizat cu numele copilului, mesaj text si…nelipsitele broscute.

Cei care se hotarasc sa comande astfel de marturii magnetice pentru botez, pot alege in acelasi ton si plicuri pentru bani. Pesonalizarea se va realiza aproximativ la fel, adica cu nume, mesaj text si cele doua desene haioase.

Nu sunt singurele produse pe care le puteti comanda de la noi. Avem accesorii atat pentru nunta , cat si pentru botez, dar si cadouri personalizate, toate la preturide producator.

Comenzile se livreaza prin curier , iar plata se face ramburs.

 

Categories: Marturii botez

Leave A Reply