Marturii nunta florale

Marturii nunta florale

Marturii nunta florale –  ideale pentru cuplurile care cred in casatorie!

Este in firea lor, a doamnelor si domnisoarelor, sa viseze de mici la ziua cand stau in fata altarului alaturi de persoana iubita si-si jura credinta vesnica. Si-au imaginat de sute de ori rochia de mireasa dar si ziua care va fi doar a lor. Aici e inceputul – o revarsare de flori si clopote, doua verighete si mii de panglici colorate. Este momentul cand viata  de cuplu incepe sa se infiripe pas cu pas. Primele fire ale vietii in doi se cos frumos si strans in tabloul vostru personal de familie.

Deci, daca ziua cea mare a fost stabilita si pregatirile sunt in toi, noi te putem ajuta sa alegi cel putin un accesoriu care nu poate lipsi de la nici un astfel de eveniment – marturiile de nunta, micile daruri oferite de catre  mire si mireasa celor care iau parte la petrecerea data in cinstea unirii lor.

Marturii nunta florale sunt magneti de frigider, extrem de delicate si elegante datorita notelor florale care sunt printate pe suprafata. In culori vii, calde si in trendul anului.

Pentru ca vintage este inca la moda, marturii nunta florale, sunt confectionate in forma vintage, decupate pe contur , plastifiate si laminate, pentru a i se pastra stralucirea pentru timp indelungat.

Marturie nunta florale
Marturie nunta florale

 

Puteti alege din trei varinate de marturii nunta florale. Diferenta din ele sunt detaliile florale si mesajul text. Fiecare este personalizat din acest punct de vedere diferit.

Optional, puteti solicita echipei noastre sa va confectioneze si plicuri personalizate pentru Marturii nunta florale.

Detaliu floral se poate printa si pe fata plicului alaturi de numele mirilor si data cand are loc ceremonia. Pe verso se poate trece un scurt mesaj de multumire.

Comenzile se fac usor, on-line. Coletul il primiti in aproximativ 48 de ore.

Leave A Reply