Marturii nunta WOW

Marturii nunta WOW

Pentru momente WOW alege echipa www.personalizaricadouri.eu, care va sta la dispozitie cu mii de accesorii de nunta, create handmade, in ultimele tendinte si la preturi de producator. Deci, daca vrei ceva nou, senzational si ingenios , atunci

Marturii nunta WOW
Marturii nunta WOW

www.personalizaricadouri  este ceea ce cauti pentru ca nunta ta sa iasa din tipare. Stim cu totii ca nunta trebuie sa fie cel mai frumos si unic eveniment din viata, de aceea noi ne-am gandit sa te ajutam pentru a aduce ceva “WOW” la nunta ta .

Ascultam cerintele clientului, iar unde nu sunt idei, te pozi baza  pe noi caci avem un bagaj de idei fara epuizare. Avem mii de produse dintre care puteti alege, noi insa am ales sa va prezentam „Marturiile de nunta WOW”.

„Marturiile de nunta WOW” sunt magneti plastifiati, cu dimensiunea de 7X5 cm si rotunjiti la colturi pentru mai multa rezistenta si personalizata cu poza mirilor. Exista trei modele. Prima este cea tip fotografie, care are imprimata pe ea numele mirilor si data in care are loc nunta, apoi marturia incadrata in chenar maro(mentinandu-se detaliile cu data evenimentului si numele mirilor), Iar cel de-al treilea model este cel cu chenar de culoare ivory. La ultimle doua modele, designerii nostrii au introdus si un mic detaliu grafic, simbolic: verighetele mirilor, plasate in partea stanga.

Plicul marturiilor de nunta WOW este de culoare ivory si are o dimensiune de 7,5X5,5 cm. Este confectionat din carton foto de cea mai buna calitate. Plicul este si el personalizat cu numele mirilor si data cand are loc cununia. Pe  suprafata plicului pot fi introduse diferite detalii grafice, noi am ales verighetele.

Promptitudinea si calitatea de care dam dovada au facut din www.personaizaricadouri un brand care este nelipsit de la orice nunta. Alege sa-i incanti pe invitati cu aceasta marturie WOW si sa o transformi in una dintre vedetele petrecerii tale.

Categories: Marturii de nunta

Leave A Reply