Marturii personalizate suta la suta

Marturii personalizate suta la suta

Specialistii www.personalizaricadouri.eu, sunt pregatiti sa creeze chiar in acest moment un nou model de marturie de botez. Dumneavoastra nu trebuie decat sa ne trimiteti cateva poze preferate cu bebelusul, iar noi le vom prelucra si le vom transforma in marturii personalizate suta la suta.

Fara multe artificii, se vor alege patru poze, se vor prelucra si se vor aseza in patru ferestre diferite, ca intr-un mini filmulet, in care vedeta este chiar copilul dumneavostra.

2353-simulare-comanda

In unul dintre modelele noastre de marturie personalizata suta la suta, dimensiunea magnetului este de 8X8cm, are colturile rotunjite si este laminat. Este trecut si numele copilului si data cand are loc botezul. Plicul este de culoare ivory si are o dimensiune de 8,5X8,5 cm si este personalizat cu nume, data si mesaj text. Acestea sunt creatii handmade si sunt realizate din carton foto. Clientii au posibilitatea de a comanda orice culoare de plic isi doresc.

Intr-o alta varianta de marturie personalizata suta la suta, magnetul contine cinci fotografii cu bebelusul.

2392-simulare-comanda

Magnetul este tot plastifiat si cu colturile rotunjite si are o dimensiune de 9X9 cm. Plicul este tot de culoare ivory si are o dimensiune de 9,5X9,5cm.

In toate cele trei modele de prezentare ale marturiilor personalizate suta la suta, pozele sunt incadrate in chenare de culoare albastra, iar numele si data sunt trecute tot pe un chenar albastru.

Culorile, mesajul text si pozele se aleg de fiecare client in parte. Clientii vor putea alege dintre mai multe modele, si asta pentru ca se vor realiza mai multe simulari pana in comanda definitiva. Aceleasi optiuni au si in cazul plicurilor. Se poate comanda orice tip de nuanta.

Comenzile se onoreaza prin curier rapid oriunde in tara, iar plata se face ramburs.

La noi aveti garantia calitatii la pret de producator. Materialele noastre sunt de foarte buna calitate si non-toxice pentru copii.

Va invitam sa vizitati si alte pagini ale site-ului pentru si mai multe articole destinate evenimentelor festive.

 

Categories: Marturii botez

Leave A Reply