Marturii Strumfi

Marturii Strumfi

Marturii Strumfi

Marturii Strumfi
Marturii Strumfi

Produsele se pot comanda aici:

Marturii magnetice

Plicuri Carton Pentru Magneti

Cutiute Carton Pentru Magneti

Cunoscatorii nu mai au nevoie de nici o explicatie, insa novicii intr-ale lumii strumfilor, trebuie sa stie ca marturiile strumfi sunt deosebite.

Deci, daca iti doresti asa ceva, atunci trebuie sa comanzi, pentru crestinarea copilului tau, marturiile de botez strumfate.

Haioase, pline de culoare si vesele, marturiile de botez strumfate vor duce cu gandul pe toata lumea instantaneu, in lumea minunata de basm pe care o traieste acum copilul tau.

Invitatii vor aprecia eforturile tale pentru a organiza petrecerea de botez perfecta, iar micutul tau iti va multumi, intr-o zi, pentru toata dragostea ta oferita chiar din primele zile ale vietii.

Aceste marturii deosebite se potrivesc atat pentru baietei cat si pentru fetite si vor fi adorate de toti cei care inca mai pastreaza in suflet un strop din copilarie.

Marturia de botez este plastifiata si rotunjita la margini poate fi comandata in orice dimensiune doriti.

Strumfita, Papa Strumf, Istetul Morocanosul si  Curajosul sunt doar cativa din cei o suta de strumfi care apar pe marturie alaturi de bebelusul tau, intr-un cadru idilic de poveste.

O animatie haioasa ocupa mijlocul plicului, iar in josul lui este scris un mesaj de text de multumire din partea bebelusului pentru cei prezenti la petrecerea lui.

De asemenea, in partea de sus a plicului este trecut numele lui si data cand are loc evenimentul.

Marturiile de botez strumfate sunt ideale pentru copiii care au parinti vesnic tineri in suflete si care stiu ca perioada copilariei este cea mai frumoasa din viata.

Pentru acest produs, se executa simulare pentru verificare si confirmare BUN DE TIPAR.

Dupa Plasarea Comenzii, in aproximativ 24 ore primiti pe email simularea produsului, pentru verificare si confirmare bun de tipar, BT.

0
  • Criteria

Categories: Magneti de frigider

2 comentarii

Leave A Reply