Meniu Disney

Meniu Disney

Meniu Disney
Meniu Disney

Orice parinte isi doreste pentru copilul lui tot ce este mai bun si mai frumos. Asa ca, daca te pregatesti de prima sarbatoare din viata copilului tau- adica botezul- sau de o petrecerere tematica pentru ziua lui/ei sau orice alta sarbatoare dedicata copilariei, ar fi potrivit sa comanzi ,,meniul Disney,, lucrat de echipa www.personalizaricadouri.eu.

Meniul Disney  este confectionat din carton foto de cea mai buna calitate, este viu colorat si personalizat cu cele mai indragite personaje de desene animate din toate timpurile- personajele Disney.

Sigur grafica de pe meniul Disney se poate schimba in funcie de preferintele fiecariu client in parte, insa in modelul nostru de prezentare am ales ca exteriorul sa fie ocupat de trei imagini deosebite:greierasul lui Pinocchio, Michey Mouse si Winnie the Pooh.

Interiorul meniului Disney a fost creat de specialistii www.personalizaricadouri.eu, astfel incat sa para o veritabila pagina de poveste, unde personajele ,,au pregatit,, cele mai alese bucate pentru copilul tau dar si pentru invitati.

Daca meniul Disney va fi comandat pentru o petrecere de botez, isi va atinge scopul cat ai clipi, si aici ne referim la a-i impresiona pe invitati. Dar daca acesta este comadat pentru un alt eveniment si mai avem de a face si cu un copilpretentios la mancare, veti observa usor ca, meniul Disney, va avea si un al doilea efect- cel de al deternima pe copil sa manance cu pofta si de buna voie.

S-a demonstrat stiintific faptul ca cei mici sunt extrem de receptivi la tot ce este nou si mai ales ca le place sa-i imite pe cei mari. Fara a-i presa, puteti folosi ocazia, utilizand meniul frumos confectionat , ca micutul sau micuta sa aleaga ce vrea sa manance, asemeni unui om mare. Succesul este garantat, iar mancarea va fi savurata cu pofta de copil.

Meniurile Disney se pot comanda on-line iar livrarea se face prin curier rapid, in 48 de ore de la data confirmarii cmenzii.

Categories: Diverse

Leave A Reply