Pachet accesorii nunta

Pachet accesorii nunta

Daca sunteti in toiul pregatirii petrecerii de nunta, echipa www.personalizaricadouri.eu va vine in ajutor cu o oferta de nerefuzat de accesorii de nunta. Special pentru perechile de tineri care care vor spune anul acesta „DA!” in fata ofiterului de stare civila, am creat un pachet de accesorii de nunta personalizat. Acesta este compus din: meniu, plic dar si numar de masa, la preturi speciale si personalizate.

Pachet accesorii nunta
Pachet accesorii nunta

 

Toate accesoriile din pachetul de nunta sunt create din carton foto de cea mai buna calitate, in culoarea crem, o nuanta care exprima multa eleganta,stil si rafinament.

Primul produs din pachetul accesorii nunta este meniul. Acesta este personalizat cu numele mirilor si o grafica deosebita. Pe exterior, pe una din parti este trecut cuvantul „Meniu”, iar pe cealalata parte va fi notat numele proaspetilor casatoriti. Interiorul va cuprinde meniul propriu-zis, ales cu multa atentie.

Urmatorul articol din pachetul aceesorii nunta este plicul de bani. Acesta este confectionat handmade din acelasi material ca si meniul si este personalizat cu numele mirilor si o grafica eleganta pe una din parti, iar pe cealalata un mesaj text de multumire, numele familiei caruia ii este destinat si grafica deosebita.

Ultimul accesoriu din pachet este numarul de masa. Creat tot din carton, acesta este tot de culoare crem, insa o alta nuanta(ceva mai deschisa.) Toate detaliile de pe numarul de masa sunt de culoare rosie, pentru a fi scos in evidenta, intr-un mod subtil aces accesoriu de nelipsit de la petrecerile de nunta stilate.

Cu ajutorul acestui pachet accesorii de nunta veti beneficia de produse de foarte buna calitate, la preturi de producator. Produsele noastre sunt mereu actuale si in tendinte.

Pachet accesorii nunta
Pachet accesorii nunta

 

Comenzile se livreaza prin curier rapid, iar plata se face ramburs.

 

 

Categories: Diverse,Plicuri Bani

Leave A Reply