Pahare De Sampanie Pentru Nunta Personalizate

Pahare De Sampanie Pentru Nunta Personalizate

Pahare de sampanie pentru nunta personalizate.

Pahare de sampanie pentru nunta personalizate
Pahare personalizate

Pahare de sampanie pentru nunti personalizate. In stil unic iti poti personaliza toate paharele pentru nunta. La un pret accesibil tuturor nunta poate fi cu adevarat unica. Paharele pentru nunta, pahare de sampanie personalizate cu numele mirilor si diferite mesaje pentru invitati.

La sosirea invitatilor la local, pot fi intampinati cu o surpriza personalizata.

Cupa de sampanie a fost creata special pentru aceasta bautura in Anglia, in 1663. In timpul Prohibitiei din Statale Unite ale Americii din 1920, cupa de sampanie era la moda. Acum, in zilele noastre este mai putin folosita. Doar la receptii sau nunti si botezuri oamenii isi mai amintesc de elegantele cupe de sampanie, care dau momentului un plus de bun gust.

Cele mai raspandite pahare de sampanie din ziua de azi sunt cele înalte, cu picior lung şi corpul îngust, în formă de tub lung (Flûte à Champagne). De observat ca in toate cazurile, paharul are un picior lung, ce permite tinerea paharului in mana fara a afecta temperatura bauturii. Cand tinem paharul in mana,  temperatura corpului nostru incalzeste bautura. De aceea si sticlele de vin şi şampanie nu au fundul drept, ci au acea scobitură de care putem apuca sticla fără să afectăm temperatura vinului din sticlă.

Paharele pot fi folosite la nunti si ca piramida. Acestea se umplu cu şampanie turnand in primul pahar de sus, iar bautura se scurga catre baza, umpland si restul de cupe.

Comandand de la www.personalizaricadouri.eu veti avea parte de cele mai frumoase pahare de sampanie personalizate la cele mai bune preturi de pe piata.

Pentru acest produs, se executa simulare pentru verificare si confirmare BUN DE TIPAR.
Dupa Plasarea Comenzii, in aproximativ 24 ore primiti pe email simularea produsului, pentru verificare si confirmare bun de tipar, BT.

Termen executie comanda: 3-5 zile lucratoare, de la confirmare.

Pahare de sampanie pentru nunta personalizate
Pahare miri personalizate

 

 

Leave A Reply