Plicuri pentru dar

0

 

Plicuri pentru dar

 

Plicuri pentru dar
Plicuri pentru dar

Pentru o petrecere de botez de cinci stele, ai nevoie de accesorii interesante, foarte bune calitativ si sutala suta personalizate. Pe site-ul nostru, www.personalizaricadouri.eu, gasiti mii de modele de marturii botez(magnetice, puzzle, pe balon, etc), de plicuri de bani, rame foto marturii, baloane personalizate, etc.

Unul dintre accesoriile care nu trebuie sa lipseasca de la nici o petrecere de botez este si plicul pentru bani.  Avem sute de modele din care puteti alege, si suntem pregatiti sa cream unul nou, chiar acum, dupa preferintele dumneavoastra.

Cei care nu au de partea lor inspiratia , prezentam modelul de plicuri pentru dar Tom si Jerry.

Plicurile pentru dar Tom si Jerry sunt ideale pentru o peterecere de botez organizata pentru baietei. Acestea sunt confectionate handmade din carton foto de foarte buna calitate, ce poate fi folosit si drept card de masa. Sunt pregatite de noi iar dumneavoastra nu trebuie decat sa le asezati frumos pe masa.

Plicurile pentru dar sunt personalizate cu o poza preferata cu bebelusul, mesaj text, un desen cu cele doua personaje faimoase din desenele animate si numele familei caruia ii este destinat plicul. Culoare de fond a fost aleasa albastru inchis, pentru a scoate in evidenta poza copilului , dar si mesajul text.

Plicuri pentru dar
Plicuri pentru dar

Dumneavoastra nu trebuie sa faceti altceva decat sa ne trimiteti poza preferata, iar noi o prelucram si o transfomam in cel mai interesant si frumos plic pentru dar posibil.

Grafica, culoarea si mesajul text se personalizeaza in functie de dorinta fiecarui client in parte.

Preluam comenzi din intreaga tara, iar livrarea se face prin curier rapid si plata se face ramburs. Comenzile se livreaza in 48 de ore de la data cofirmarii cantitatii de plicuri de dar dorite.

 

Plicuri pentru dar
Plicuri pentru dar

Categories: Plicuri Bani

Leave A Reply