Puzzle la cel mai bun pret

Puzzle la cel mai bun pret

Se spune ca viata seamana foarte mult cu un puzzle. Piesele se aduna una cate una, odata cu trecerea anilor. In cazul tau, puzzzle-ul  este complet. Ultima piesa, si cea mai importanta- venirea pe lume a bebelusului, te-a implinit pe deplin. Special pentru persoanele care cred in implinrea sufleteasca, echipa de designeri www.personalizaricadouri.eu au creat invitatia de botez puzzle la cel mai bun pret.

Este un puzzle format din 12 piese, cartonat – lucios.  Le veti primi in cutiute tip pillow, si ele tot lucioase. Atat cutiuta, cat si puzzle-ul sunt suta la suta personalizate. Pentru a fi cat mai amuzanta dar si pentru a pastra tema de invitatie puzzle, pe cutiuta a fost introdusa o grafica deosebita: o piesa alba de joc.

Pagina produsului: invitatii puzzle botez

Modelul poate fi realizat in orice nuanta dorita: bleu, roz, galben, ivory etc.

In modelul nostru de prezentare a fost aleasa culoare de fond rosie. Este o culoare calda, ce exprima dragostea, veselia si viata.

Invitatia puzzle la cel mai bun pret este personalizata cu o poza preferata cu bebelusul dumneavoastra, numele lui, data cand are loc botezul dar si grafica.

Puzzle-ul este usor de asamblat si va aduce multa bucurie in suflete invitatilor (mai ales a bunicilor si nasilor), si asta pentru ca vor descoperi intr-un mod amuzant ce ascund cele 12 piese – poza dragalasa cu nou-nascutul.

Comenzile clientilor se livreaza prin curier rapid, iar plata se face ramburs. Inainte de comanda finala se vor realiza mai multe simulari, clientii fiind cei care vor decide modelul final de puzzle.

Invitatiile le veti primi acasa in 48 de ore de la data confirmarii cantitatii exacte de articole dorite.Preluam comenzi din intreaga tara.

Echipa noastra executa articolele de botez din materiale de foarte buna calitate, nontoxice pentru copii, la preturi de producator.