Servetele Aurii

Servetele Aurii

Servetele Aurii

Servetele aurii
Servetele aurii

Acest Produs nu este disponibil!

Pagina cu oferta actualizata o gasiti AICI.

Servetele aurii pentru persoane stilate.

Inca din cele mai vechi timpuri, auriul a fost considerat de oameni culoarea bogatiei, a elegantei si a puterii.

Este si culoarea perfectiunii spirituale.

De aceea, pentru ocaziile speciale din viata dumneavostra, nu ar strica sa aveti servetele personalizate de la www.personalizaricadouri.eu.

Se potrivesc pentru persoanele stilate, pline de personalitate, care vor sa puna amprenta personala pana in cele mai mici detalii.

Servetele aurii personalizate pentru ideale pentru botezuri, nunti, aniversari, dar si la restaurante, pizzerii, hoteluri, pensiuni.

Fie ca este vorba de petrecerea de botez, nunta, aniversare sau oricare moment important din vaiata dumneavostra, asortarea culorii fetei de masa cu cea a servetelelor aurii, este esentiala.

Invitatii vor fi impresionati de atentia acordata pregatirilor, iar culorile alese, dar si calitatea accesoriilor vor spune multe despre dumneavoastra.

De aceea va sfatuim sa achizitonati produsele noastre, inclusiv servetelele aurii, cu ajutorul carora veti obtine numai cuvinte de lauda.

De pe servetel nu trebuie sa lipseasca un mesaj text, care va fi scris fie la sugestia noastra, fie dupa preferintele dumneavoastra.

Pentru acest produs, se executa simulare pentru verificare si confirmare BUN DE TIPAR.

Dupa Plasarea Comenzii, in aproximativ 24 ore primiti pe email simularea produsului, pentru verificare si confirmare bun de tipar, BT.

Servetele aurii personalizate

0
  • Criteria

Leave A Reply